ernorator Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Rowerem elektrycznym na Giewont W artykule są zdjęcia i filmiki, właściwie to skuter bo widać jak człowiek bez pedałowania jedzie. https://www.rmf24.pl/regiony/zakopane/news-rowerem-na-giewont-straz-tpn-chce-ustalic-dane-mezczyzny-zdj,nId,7840137#crp_state=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Co by nie pisać wyposażony perfekt, targać to na górę też szacun a psychika to już mistrz Tylko kiepski dzień sobie wybrał przy tej pogodzie w weekend. Aż jestem ciekaw czy go namierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Października Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października Szkoda, że się nie znalazł odważny, i nie pieprznął tego złomu z północnej - ale byłby happening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 10 godzin temu, Tyfon79 napisał: targać to na górę też szacun A zjechal w dol? Bo chyba tylko po to targal ten sprzet na gore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października Może inżynier z niego dobry, ale do praktycznej mechaniki rowerowej to ten Hambini serca nie ma. Aż oczy bolą patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Elektryk na futurystycznych kołach z kantilewerami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Ale trzeba przyznać, że wygląda naprawdę futurystycznie, rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Dobry na downhill po leśnych szlakach zasyfionych przez wycinkę - żaden badyl w szprychu ci nie wleci i nie wystrzeli cię przez kierę w kosmos😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada https://www.instagram.com/reel/DA7d3YiytBu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada Ku pokrzepieniu jak czasem wygląda trudna trasa jechana pierwszy raz przez nawet elitę. Dopiero za kolejnymi razami jest ogień. Przy okazji Sławek znowu narobił reklamy i będą się niektórzy pruć w temacie Lancko; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XYZPV Napisano Poniedziałek o 16:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:00 (edytowane) Lanca i tak tętni życiem wiosną i jesienią, kiedy wyciągi nieczynne, nie trzeba jej reklamować. "Krakusy" lubią bo blisko, podjazd akceptowalny i traski też fajne. Trzeba tam tylko pilnować się jeżdżąc przez rynek bo nie raz się jest mierzony wzrokiem przez rdzennych mieszkańców. W skrócie: to miejsce lubi ciszę . Jeśli ktoś jest z okolic i nie był, ja polecam. Edytowane Poniedziałek o 16:00 przez XYZPV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano Środa o 18:52 Udostępnij Napisano Środa o 18:52 Kanał zero odstawił lipę co do rowerzystów no to ulubiony dla wielu Dworak dokłada do pieca Pierwszy wsad; Drugi; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano Czwartek o 15:49 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:49 No tak, na DDRce nie można wyprzedzać i nie można jechać 25kmh, ach ten Pan Dworak... Ale fakt, przepisy co do UTO wprowadziły trochę chaosu. Co do drugiego odcinka to już się raczej zgadzam. To co się dzieje na wałach w stronę Tyńca, po obu stronach, w słoneczne, zwłaszcza weekendowe popołudnia to już masakra. Sam w takich porach staram się ich unikać. Jazdy po alkoholu też nie pochwalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano Piątek o 05:57 Udostępnij Napisano Piątek o 05:57 Główny problem UTO i elektryków, to kompletny brak egzekwowania przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano Piątek o 09:34 Udostępnij Napisano Piątek o 09:34 17 godzin temu, nctrns napisał: Co do drugiego odcinka to już się raczej zgadzam. To co się dzieje na wałach w stronę Tyńca, po obu stronach, w słoneczne, zwłaszcza weekendowe popołudnia to już masakra. Sam w takich porach staram się ich unikać. Jazdy po alkoholu też nie pochwalam. Wszędzie jest tak samo. Pojedziesz w stronę Niepołomic WTR-em czy nawet na popularnych szlakach w górach. Ja się już wyleczyłem z jady w takie miejsca w weekendy. Co do alko mogli stanąć i zrobić pokazówkę przed stopniem wodnym w Tyńcu albo jeszcze lepiej niech ruszą zadki nad coś typu Jezioro Czorsztyńskie. Żeby zarobić 2,5 koła za piwo jazdą nie po ulicy w tylko w sumie takim nowoczesnym chodniku to trzeba mieszkać w naszym cudownym kraju. Jestem wrogiem upijania się ale bez przesady w drugą stronę. Lepiej nie będzie. Rozpędzają się budowy tras typu Velo gdzie co rusz są jakieś ogródki piwne więc idźmy dalej i konfiskata roweru. Niech se hak zrobią do tych BMW, przyczepka i jak coś na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano Piątek o 09:56 Udostępnij Napisano Piątek o 09:56 Po dwóch w przerwach, lekkich(4,7%) piwach na rowerze to JA mogę siebie, Ciebie, zabić, śmiechem 😉🫠😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano Piątek o 10:35 Udostępnij Napisano Piątek o 10:35 Ja osobiście nawet po jednym piwie czuję, że nie mam siły pedałować, więc już nie piwkuję na rowerze. Może to kwestia tego, że jak jeszcze raczyłem się piwem w trasie, to raczej pod koniec długiej, męczącej jazdy w upale. Zygzakiem faktycznie nie jeździłem Ale jestem otwarty na jakiś projekt obywatelski na zmianę limitu promili dla rowerzystów, czemu nie. A co do kontroli trzeźwości, to mam śmieszną anegdotkę. Jeszcze jak na drodze do Tyńca nie było ciągłości po wałach, tylko trzeba było na chwilę zjechać na Tyniecką i Widłakową, wracałem w sobotni wieczór z wycieczki. Moja trasa prowadziła właśnie przez Tyniec, więc musiałem przejechać przez skrzyżowanie Widłakowej i Tynieckiej. A tam stoją dwa radiowozy i ściągają rowerzystów wracających z tamtejszych knajpek na dmuchanko, sporo już czekało na transport . Ja na szosie w pełnym oporządzeniu, nawet lampki włączone miałem, mimo że do zachodu słońca jeszcze trochę było. Podjeżdżam do kontroli, policjant zmierzył mnie wzrokiem, machnął ręką i "pan jedzie dalej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano Piątek o 14:44 Udostępnij Napisano Piątek o 14:44 https://www.instagram.com/reel/DCUyTZqPEiR/ Raczej była "czeźwa" 🫠😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano wczoraj o 06:25 Mod Team Udostępnij Napisano wczoraj o 06:25 Warto brać przykład z mądrych ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano wczoraj o 06:41 Mod Team Udostępnij Napisano wczoraj o 06:41 Myśl techniczna sąsiadów ze wschodu; przemytbike 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Co mogło pójść nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ehhh. Wrzuciłby w "sakwy" i nikt by nie zajrzał nawet, pewnie bojąc się ewentualnego ukąszenia albo choroby... A tak, pewnie grymas na twarzy go zdradził od razu. Musiał na tym siedzieć jak na miejskiej toalecie, trzymając pojazd za rączki jak ten ostatni listek papieru toaletowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi