Brombosz Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Prawda to? Zwykłym odtłuszczaczem w spreju nigdy mi się nie udało. A jak już, to razem z dźwiękiem znikało hamowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Cytat Prawda to? Zwykłym odtłuszczaczem w spreju nigdy mi się nie udało To zalezy co oznacza 'zwykly odtluszczacz'. Mnie sie udawalo. Painka w sprayu do tarcz hamulcowych (do motorow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmarek Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Chyba nie widziałem lepszego filmu o kolarstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca Dość grubo - dzieciaki nie próbujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca Tymczasem Scott zdaje się wziął przykład z Dangerholma, i zrobił z MTB "grawela" Ciekawe, że grawele dążą w str. MTB (szersze opony, amortyzator), a teraz MTB w stronę gravela - takie szukanie złotego środka To chyba ukłon w kierunku tych DDR'owych eMTeBiarzy - Scale Gravel we Frankfurcie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Hmmm. Jakby to ująć obrazowo... Rowery "MTB" i "Road" są jak Sativa i Indica. Wszystko pomiędzy to hybrydy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Ja tak zrobiłem z Peak'iem 8 lat temu, wywaliłem powietrznego i wstawiłem aluminiowy sztywny force. Jeździłem w tej konfiguracji na maratonie w puszczy bukowej w Szczecinie. Koniec końców skończył w podobnej odsprzedając go bratu, który dojeżdża w Szcz. do pracy. 🫠 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca Myślałem o tym (wyłącznie karbon), ale nie wiem jak z nadgarstkami... Mój pierwszy MTB sprzed 25 lat (srebrna Merida Matts Viper na Alivio 3x8) z widelcem Cro-Mo dawał im popalić, nawet przy flakowatym przodzie. Jednak amor wybiera u mnie te 5 -8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Prawdziwe kolarstwo zaczyna się wtedy, kiedy zamiast myśleć które sobie dzisiaj kupić, zastanawiasz się na które dzisiaj wsiąść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Trzeba trenować nadgarstki🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Może ktoś chce rower, którego nie trzeba serwisować? Stworzony żeby "zroweryzować" Afrykę, stare Mercedesy w123 mogą odejść w końcu na zasłużoną emeryturę 😁 https://www.chip.pl/2024/07/dwa-lancuchy-rowerowe-buffalo-s2-utility Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Mogli użyć łańcucha dwurzędowego albo byle jakiego motocyklowego - będzie 20x trwalszy niż rowerowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca (edytowane) Cytat Ten redundantny system łańcuchów może i zwiększa ogólną wagę oraz skomplikowanie napędu roweru, ale z drugiej strony gwarantuje, że nawet jeśli jeden łańcuch zawiedzie, rower nadal będzie działał, pozwalając użytkownikowi dotrzeć do celu. Opis mistrzostwo, tylko za nic nie wiem co oznacza słowo "redundantny"... Później sobie sprawdzę, żeby potrwać jeszcze trochę w tej niewiedzy. Edytowane 14 Lipca przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 20 Lipca Udostępnij Napisano 20 Lipca Koleś od wielu tyg pruje do przodu, jeden z najtrudniejszych etapów na końcu i nawet spocony nie jest; Wzięli by już zalegalizowali to wspomaganie a nie robili sobie jajec. Rzygać mi się obecnie chce na tą parszywą dyscyplinę. Nawet bym nie wiedział jak to obecnie wygląda bo tych oszustów od kilku lat nie oglądam ale jak na złość algorytm YT od tygodnia przypomina mi o dawnym zainteresowaniu. Do tego taki artykulik gdzie powoli Armstrong to mały harcerzyk przy tych obecnych cwaniakach; https://sport.rp.pl/inne-sporty/art40833491-tadej-pogacar-i-jonas-vingegaard-znalezli-sposob-czy-dominuja-dzieki-tlenkowi-wegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmarek Napisano 20 Lipca Udostępnij Napisano 20 Lipca Dlaczego Victor Campenaerts nie jeździ w okularach :-))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmarek Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmarek Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekmarek Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Can you explain what’s happening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Lecą w kulki bo wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Rower mu wymierzył sprawiedliwość. :) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca No i będziesz tu człowieku spokojny zamiast pałać rządzą utylizacji takiego śmiecia; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca Numery widać. Mam nadzieje ze zostało zgłoszone i debil straci uprawnienia do kierowania, bo do współżycia z innymi ludźmi na drodze to on się nie nadaje. Ed/ A w komentarzach na YT niektóre cymbały wypisują że nic się przecież nie stało i kierowca prawa nie złamał. W jakim świecie my żyjemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi