Brombosz Napisano 28 Maja Udostępnij Napisano 28 Maja (edytowane) Cytat to jakieś wyjątkowo kuszące miejsce że ma taką popularność wśród rowerzystów? Tak. Obok w okienku jest sklepik z lodami, 5m dalej kawiarnia/cukiernia przy której są ławeczki i stoliki, a dookoła tego różne "biznesy" z przewagą sklepów. Najbliższe miejsce, gdzie w miarę sensownie można przypiąć rower, jest poza zasięgiem wzroku. Opisana całość znajduje się na dość długiej ulicy ze starej kostki brukowej, która jest elementem starówki i nosi adekwatną do wyglądu nazwę - ul. Długa. Rynna-popielniczka z "zakazem opierania rowerów o olewację" stoi na samym środku ulicy Długiej, która składa się po obu stronach z dwóch rzędów przylegających do siebie kamienic. ( Jest mniej więcej na środku tej pożyczonej z internetu fotki. Edytowane 28 Maja przez Brombosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 30 Maja Udostępnij Napisano 30 Maja Nowa idea na elektryfikację roweru: https://bimotal.com/products/elevate-pre-order Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Maja Udostępnij Napisano 30 Maja Plastikowe zęby... w dodatku niczym to nieosłonięte. Taka zabawka. Ja tam wolę sprawdzone rozwiązania jak np.: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca Najlepszy przejazd RB Hardline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca https://www.instagram.com/reel/C7PNljPuEov/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca @sznibmatko bosko, jakie tam są minimalne różnice w top 5 a tak naprawdę przy takiej poj 3 banan ej trasie do miejsca 22 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca W dniu 3.06.2024 o 16:50, sznib napisał: Najlepszy przejazd RB Hardline. Działa na wyobraźnię - jak taki kozak jak Szymon Godziek mówił, że trasa jest straszna i się boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca https://9gag.com/gag/aZZxz4z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Dobre kino poznajemy po tym, że porusza nas do głębi, wwierca się w każdą komórkę, ba! w każde mitochondrium. lelelelelelelelelelel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca I co Wy na to? https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/awantura-na-drodze-dla-rowerow-w-centrum-warszawy-kolarz-myslal-ze-zawsze-ma/bly7mpw A więc jak chcecie przejść przez ulicę w miejscu do tego niewyznaczonym albo bezkarnie połazić po drodze dla rowerów to laska w dłoń albo "chodzik" i voilà, jesteście bezkarni - przynajmniej wg Pana Dziennikarza 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca https://www.itemfix.com/v?t=7h88u4 Kierowcę tylko złapać, pokazać nagranie, po czym zrobić mu tak samo z rączką i barkiem... Może wtedy bardziej by myślał gabarytach swojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 23 godziny temu, Greg1 napisał: A więc jak chcecie przejść przez ulicę w miejscu do tego niewyznaczonym albo bezkarnie połazić po drodze dla rowerów to laska w dłoń albo "chodzik" i voilà, jesteście bezkarni - przynajmniej wg Pana Dziennikarza 😁 Pomijając dziennikarskie blablanie, to nie nie można bezkarnie. Zasada jest prosta - pieszy musi ustąpić, czyli nie włazi pod koła. Jeżeli wchodzi jak jest pusto, ale idzie na tyle wolno że dojeżdżasz, to masz obowiązek się zatrzymać. No i to się tyczy tylko przekraczania jezdni (tu też można się kłócić czy ddr ma/jest jezdnią, według przepisów nie), chodzenie wzdłuż się w to nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca W Niemczech wzięli się za "rowery" elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca No i narazili skarb państwa na odszkodowania a policja straciła wizerunek.... A mógł przecież mierzyć z przedmiotu przypominającego broń do policjanta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca Dobrze gada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Przez ostatnie 20 lat poprawiły się chyba tarczówki , może tylne zawieszenie ale generalnie dobrze mówi . W każdym razie ja nadal jeżdżę na 3x9 i póki są jakieś części to nie zamierzam tego zmieniać . Choć z drugiej strony 1x10 też mam i przyznam że jest wygodne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca (edytowane) A u mnie przerzutki XT mówią, że bardzo chętnie będą obsługiwać napęd 3x7 i nie chcą więcej. Mam jeszcze dwie nowe kasety HG41 (11-28) i zastanawiam się, czy nie kupić więcej, bo są aktualnie nawet po 35 zł/szt. Wczoraj na tym czymś przejechałem Kresowe (Półmaraton) w Żmudzi, a dzisiaj w Janowie (k. Chełma). Janów miał na trasie parę naprawdę stromych podjazdów, ale na 22/28 wyjechałem wszystkie, w czym dużą rolę odegrał Racing Ralph Evo 26x2,4 z ciśnieniem 1.8 bara. Trakcja i amortyzacja są niesamowite. Edytowane 16 Czerwca przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca https://www.instagram.com/reel/C6a9hRSogiD/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Dobra, jeszcze jedno i wracam do roboty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca https://www.facebook.com/share/r/4JruUaVeg3WBmPJe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi