Mod Team sznib Napisano 14 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Takiej floty nikt by się nie powstydził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Tylne zawieszenie w grawelu, 20 mm: Więcej na stronie: https://www.bicycling.com/bikes-gear/a27140327/moots-routt-ybb-review/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 20 Marca 2023 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Nie, to nie hipsterski GPS. To brytyjskie mapy w "zegarku" z 1929 r.: Plus Four Wristlet Route Indicator 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 A tu niezłe cudo - dinglespeed i hite rite: ...czyli pierwszy dropper. Film instruktażowy: https://m.youtube.com/watch?v=lnEVVgUTN9U 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Nie wiedziałem do jakiego działu to wrzucić, więc daję tutaj bo ofertę znalazłem w necie w końcu 😁 a zaczęło się tak, że zobaczyłem gościa na mieście w takich dziwadłach i sobie wyguglowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Chciałbym tak potrafić, ale już za późno na nauki 🙃. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 Hardtail Freeride - Enduro ( wersja budżetowa vs wersja podstawowa ) brakuje jeszcze wersji zaawansowanej dla Świrów Rowerowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 taki ciekawy filmik ze składania roweru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Nie wiem co jest najlepsze, czy składanie koła, czy montażu suportu żabką czy dokręcanie tarcz hamulcowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 23 godziny temu, Rafał87 napisał: taki ciekawy filmik ze składania roweru Widziałem wiele filmów z pakistańskich / hinduskich manufaktur. Wszystkie łączy jeden szczegół… Czy do nich nie dotarły stoły? Wszystko zawsze robią na ziemi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 19 minut temu, Enadxx napisał: Czy do nich nie dotarły stoły? Wszystko zawsze robią na ziemi. Ale weź tak kucaj godzinę czy dwie 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 @Greg1pozycję kucaną to akurat maja opanowana do perfekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 https://instagram.com/stories/geruj/3067561948653560052?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Janek ... Świr Rowerowy !!! Muzyczka dla maniaków muzyki i rowerów ( Freeride - Enduro ) ... Rita Ora - Grateful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Opinia o suporcie z centrumrowerowe.pl Ręce opadają 😂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 (edytowane) W dniu 25.03.2023 o 22:17, Rafał87 napisał: taki ciekawy filmik ze składania roweru Edytowane 28 Marca 2023 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Te nakręcane tarcze z atrapami śrub ktoś zauważył? Cały poobijany po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Standard w rowerach skrajnie budżetowych... Są nawet adaptery 1Pc rower Freewheel gwintowane piasty wirnik hamulca tarczowego 6Bolt Adapter kołnierzowy|brake rotor|disc brake rotorthreaded hub - AliExpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Skrajny to on jest cały, nawet pakowanie luzem w tym kartonie co przyjechał. Myślałem że te suporty już wymarły 🥹 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 @_Piotrek Widzę, że dartmoor nie ufa swoim mostkom i kierownicom , jakiś pro koryak/tharsis się pojawiają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Dokumosa napisał: @_Piotrek Widzę, że dartmoor nie ufa swoim mostkom i kierownicom , jakiś pro koryak/tharsis się pojawiają... Ufa, Janek ma podpisany kontrakt, coś w tym temacie, gania na częściach Shimano, w poprzednich filmach wspominał o tym Janek ... Trudny czas teraz dla mnie, bo nie wiem co wybrać w wolnym czasie, rower czy Resident Evil 4 Remake ( bardziej cieszę się z wersji na PlayStation 4 Pro ) Edytowane 28 Marca 2023 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Aj si. Zwykły konflikt interesów. Twarz marki A promuje komponenty konkurencyjnej marki B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 15 godzin temu, _Piotrek napisał: Trudny czas teraz dla mnie, bo nie wiem co wybrać w wolnym czasie, rower czy Resident Evil 4 Remake odpowiedź jest prosta, wiosna lato rower, jesień zima gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi