Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 https://www.instagram.com/reel/CoM9cNyDjV8/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 12 godzin temu, Sobek82 napisał: Około 1:14 kierowacza zarzuciło. Leginsy pewnie zmoczone 11 godzin temu, KNKS napisał: @Sobek82 Kilku użytkowników naszego forum po płaskim jeżdzi dużo szybciej niż Pidcock i Safa z górki 😁 Masz na myśli prędkość liczoną w przystankach tramwajowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Przy jego doświadczeniu, pewnie na chwilę mu się źrenice powiększyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Wspaniała oferta, kupujcie bo zabraknie!!😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 W dniu 20.02.2023 o 15:23, Enadxx napisał: Na allegro sprzedajacy wsawiaja takie ceny w momencie gdy nie maja towaru. Mogli by zakończyć akucje, ale stracili by pozycjonowanie. Towar będzie na magazynie, to wprowadza korekte. W temacie [ciekawe aukcje] takie produkty pojawiają się cyklicznie, więc podeślę wyjaśnienie sprzed kilku dni stamtąd właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) @MikeSkywalker Jak możesz burzyć narracje o wąsatym rekinie biznesu z Allegro, który kupuje towar od hurtownika z kraju Środka i sprzedaje z marża 300%, 400% czy tam więcej procent… p.s. znam przypadek osoby, która handlowała na Allegro akcesoriami bhp. W czasach covid, permanentnie poza stokiem były maski przeciwpyłowe. Miał wypozycjonowane wiele aukcji, tak wiec gdy towar wyszedł z półek, dał jakaś cene z czapy. Ludzie chcieli go ukrzyżować, bo myśleli ,ze za maskę przeciepylowa za 10 zł chce obecnie 999 Jak on może zarabiać na śmierci ludzkiej itp. itp. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Tyle czasu, a idioci nadal się na to łapią... Zmieniają tylko laptopy na rowery albo inne telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 A potem dziwić się że w kraju rządzi kto rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Zasada ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 "Rower używany (jestem 2 właścicielem) w świetnym stanie i super doposażony. Lekkie wgniecenie na ramie bez wpływu na funkcjonalność (taki go kupiłem widoczne na zdjęciu).Od 4 lat nieużywany od momentu gdy kupiłem nowy rower. Myślałem, że syn go przejmie ale się nie doczekałem. " 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 @Sobek82 dej linka😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Archiwalne, https://allegrolokalnie.pl/oferta/rower-cube-ams-pro-130 Szukałem informacji o tym rowerze bo kupiłem koła używane od podobnego, bo mój white xc 26'er PRo po zdjęciu kasety a uprzednim centrowaniu pokazał że łańcuch nie raz spadał za kasetę i trzeba będzie przepleść koła, ogólnie wiesz bałem się z tym rowerem 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 https://www.instagram.com/reel/CoVPMA3rEiU/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 https://elektrykapradnietyka.com/49174/sciezka-rowerowa-na-balearach/?fbclid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Podeślę Ci za kilka miesięcy podobne - jak skończą przebudowę drogi w Rzeszowie Aktualnie wygląda to tak że od zewnętrznej strony jest kostka, czyli pewnie chodnik, a od tej bliżej jezdni tłuczeń i latarnie uliczne - na bank będzie tam asfalt i śmieszka rowerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Ożywiłem pacjenta... Jest ciężki, brzydki, nie jedzie, umęczę się na nim już na 150km, a to dopiero początek jego zalet! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Dobry widok na przekładnię rowerową Hondy: Chętnie bym widział coś w stym stylu współcześnie z 12 biegami w szczelnej obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Widowiskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Oddział amerykańskiej piechoty w Yellowstone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 https://instagram.com/stories/ciclismolatino/3058014259527211492?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi