MikeSkywalker Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ciekawe kiedy odkryją że telefon potrzebny do obsługi tego wynalazku można mieć zamocowany na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 12 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Idzie nowe : https://youtu.be/v_Xlg7opSs4 https://newatlas.com/bicycles/soulrs-hud-bicycle-helmets/ 320 $ za coś takiego? Chyba trzeba mieć za dużo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 199 w promocji/przedsprzedaży, czy innym preorderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 a co z akomodacją ? Ten gadżet jest bardzo blisko oka, a rowerzysta musi jednak raczej obserwować obiekty odległe duzo dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Ja bym się bardziej obwiał szkód, jakie może wyrządzić ten wyświetlacz a razie wypadku, gdy niefortunnie wbije się w gałkę oczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 14 godzin temu, KrissDeValnor napisał: 199 w promocji/przedsprzedaży, czy innym preorderze 199 USD lepiej zainwestować w coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Dzisiaj mi się wyświetliło jako reklama jak odpaliłem kompa: https://www.globetrotter.de/wide-path-camper-fahrradanhaenger-bicycle-camper-white-1247949/?utm_source=criteo_de&utm_medium=display&utm_campaign=325485&utm_content=353244&utm_keyword=11268015&utm_id=PTID13002409 Jestem zachwycony wyższy poziom turystyki rowerowej - nocowanie na bogato a nie pod jakimś tarpem w krzakach . Tylko weź uciągnij te 90 kg - chyba tylko elektrykiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) @Greg1 wyższy poziom abstrakcji😂😂 chciałbym zobaczyć jak ktoś to ciągnie przez 100 km😂a na podjeździe jakby pięknie szło mmm🙃 Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Cross90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Cytat chciałbym zobaczyć jak ktoś to ciągnie przez 100 km I jeszcze przy bocznym wietrze 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 2 godziny temu, Cross90 napisał: a na podjeździe jakby pięknie szło mmm🙃 A konieczność nagłego hamowania na stromym zjeździe przy dużej szybkości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Z tego co widać, to ma hamulce ale jak źle ustawione, to będzie znosić na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Takiego cudaka dziś spotkałem. Podpisałbym to dzieło "W poszukiwaniu wyprostowanej pozycji" 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Komis było za daleko do kierownicy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Ci chyba już są gotowi do ciągnięcia kilka postów wyżej wymienianej przyczepki : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Rower elektrojądrowy czyli pieszczota na przyczepce? Widzę w tym wielki interes i trzeba mieć duże cojones aby atomogarnąć kiedy holownika wyprzedza tabor ujadając na łańcuchu…. Czy elektryczne burki śnią o watasze w dźwięku chóru pił kątowych? co to za instalacja? Napisz coś 🚀😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 https://youtu.be/LOnTnXqqzIo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Koledzy miałem zakładac nowy temat, ale chyba można temu filmikowi się przyjrzeć, i proszę o parę słów, o ewidentnych winach rowerzystó w wypadkach, jakieś ogólne zbiorcze konkluzje? Ja jeżdże dłuższe trasy, ale intensywne miasto dla mnie to zagadka http://bartekznadnysy.blogspot.com/2022/09/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Mam nadzieję że temat Was zainteresuje. W ciągu roku zmieniłem się z "pokrzywionego", obolałego rowerzysty bez sił w kogoś kto przejechał rowerem Gravmageddon. Jak po latach wstać od siedzącej pracy i zacząć uprawiać sport, albo jeździć długie godziny na rowerze bez bólu - ale tak, żeby nie zrobić sobie krzywdy i nie pogłębić wad? Jak wyeliminować przyczynę bólu, poprawić postawę, wygląd, siłę i wytrzymałość, a przede wszystkim chęć do pracy i samopoczucie. Moim zdaniem "zwykła" siłownia nie rozwiąże problemu, a jak się okazuje prawdopodobnie go jeszcze pogłębi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Wie ktoś, gdzie można się zapisać na taką gimnastykę ? Podobno czyni cuda, co zresztą widać https://www.youtube.com/watch?v=mwzRro_Nvbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 (edytowane) @KrissDeValnor Jak się człowiek zastanowi, to dochodzi wniosku ,że wszystkie laski z tego klipu są już dawno po menopauzie Edytowane 24 Stycznia 2023 przez Enadxx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 I musicie przyznać, że te fryzury "na pudla" były odjazdowe 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Miszczó kreatywności i autopromocji: https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-dizajnerski-smietnik-marki-heineken-CID628-IDRUDFH.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 🙆♂️ A potem tematy na forum: "mam problem z napędem" i odpowiedź - "z którym?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi