Mod Team sznib Napisano 4 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Pany, oto filmik który należy zapodać waszym szacownym małżonkom/mamom/babciom/ciotkom, a najlepiej wszystkim wyżej wymienionym i czekać na rezultaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 https://twitter.com/swiat_kolpakow/status/1599727577144385537?s=20&t=mbKfhgBQzjY45AMQO3GCRg @sznibsam jestem sobie Mikołajem, co roku życzę sobie od rodziny żadnych prezentów.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Trzeba mieć fantazję (może nawet ułańską) : Dorzucę jeszcze taki wynalazek - nie wiem dlaczego, ale pomyślałem o Sobku : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 W dniu 3.12.2022 o 09:38, Cross90 napisał: To zdjęcie boli😐 Też uważam, że zmuszanie ludzi do chodzenia w maskach to była jedna z największych zbrodni przeciwko ludzkości. No dobra, a teraz film dla rozrywki (trochę ryzykowne to, ale ogląda się miło): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakoolman Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Cześć, znalazłem taki film w Internecie. Jest ktoś tutaj kto powie czy warto sugerować się tym filmem? Chciałbym nauczyć się treści teraz gdy jeszcze lepsza pogoda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Janek Świr Rowerowy wrzuca najlepsze filmy w Polsce w temacie rowerów grawitacyjnych ... Janek Master Chief !!! ... Dzięki Janek !!! za stworzenie ramy ... ULTRA SUPER HIPER ROZPIERDALATUS HARDTAIL Hornet Pro ... Edytowane 9 Grudnia 2022 przez __guest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 W tym odcinku northshore'y. Mokre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 @sznib Fajny film Krzysiu aż sobie przypomniałem co ostatnio mnie się przytrafiło, to znaczy nie mnie, tylko temu co jechał za mną Jest sobie ścianka betonowa we mieście przy schodach, ze grubości 30 cm ? ( już na samym dole schodów gdzie kończą się schody i dalej już jest płasko ) licuję się z ulicą, także nie trzeba wskakiwać, ścianka wygląda na dość łatwą od strony ulicy z kilku metrów ( 6 - 8 metrów ? ) i tutaj jest haczyk, nie widać z dalsza, że ścianka ... ma jednak dość duży drop od strony schodów, miarki nie miałem przy sobie, ale tak z oczu jakieś 120 cm ?. Sam też nie wiedziałem ( chciałem sobie skrócić drogę ) że jest taka niespodzianka, dopiero jak bliżej dojechałem zobaczyłem drop ...... szybka reakcja, ustawiłem się do skoku i do wylądowania, ten z tyłu nie za bardzo czai temat Enduro / Freeride, rower też nie do końca posiadał w tym klimacie, zaraz po zeskoczeniu, zatrzymałem się prawie do zera na dwóch heblach i już na końcu do zatrzymania zahamowałem lekko na przednim kole z bocznym ustawieniem, co łon w takiej sytuacji zrobi ? przed nagłą niespodzianką z bliska. Jak pier@olnął !!!! dobrze że kask miał, na dropie przód roweru ( przedniego koła ) od razu na dół, zero reakcji, ludzie ( większość ) podbiegła zobaczyć czy w ogóle żyje !!! Coś dla maniaków ( świrów rowerowych ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Przejazd trasy Downtown w Przemyślu. Niestety, od dwóch lat zawody nie odbywają się i już odbywać się nie będą, bo miasto zrezygnowało z organizacji imprezy 😕 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Samochodzik elektryczny na niemieckie ścieżki rowerowe (póki co) : klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ciekawe ile to jest "znacznie poniżej 10 tysięcy euro" Tak czy inaczej, drogi gadżet, poza miastem raczej nie zastąpi samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Uwaga, niestety będzie serio... W pale się nie mieści Młode psy, i już praktycznie zero kontroli i karności - strach pomyśleć, co będzie później... Zdaje się, że właściciele byli/są bezkarni, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Te psy w ogóle nie powinny być spuszczane ze smyczy w ogólnodostępnej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Hardtail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Wyższa liga : https://www.chip.pl/2022/12/arcydzielo-lamborghini-zaklete-w-rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 https://www.instagram.com/reel/CmemDVwsGNG/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Takich patentów nam trzeba (kiedy znowu spadnie śnieg) : W sumie za odpowiednią opłatą podjąłbym się odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 "Na papierze" to pięknie wygląda, ale w praktyce nie jest tak kolorowo, próbowałem, i to lata temu za gówniarza Wystarczy jakiś kawałek wystającego krawężnika i już ma się kierownicę w zębach. Podobnie z lodem, itd - zbyt łatwo się na tym zatrzymać, albo chociaż w to uderzyć. Można się wspierać gumą na dole lemiesza, ale rower plus kierujący to za lekki pojazd do odśnieżania. Pług nad jakimś kamieniem przejedzie - gumowa warga się wygnie, a rower nawet jeśli przejedzie wytraci cały pęd. Trzy - jak śniegu jest więcej to opór jest na tyle duży że koło zaczyna boksować. Także - elektryk cargo pewnie ma przewagę, i dalej zajedzie/więcej odśnieży. Ale to jedyne rowerowe rozwiązanie które według mnie ma sens. No i infrastruktura musi to wspierać - są miasta w Polsce, nawet powiatowe gdzie jest na świetnym poziomie - płasko i wyprofilowane, ale są większe miasta gdzie najlepszym rowerem miejskim jest rower MTB. Albo Marin Stinson z szeroką oponą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Cztery, jak na ścieżkę wyjdzie Yeti, bo to Kanada to zmiecie rowerzystę z tym pługiem w jasną cholerę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Wyjątkowa okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Konstruktorem tego dzieła jest nasz rodak. Zdolną mamy młodzież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Janek Świr Rowerowy mówi coś o częściach rowerowych Shimano. Co do hebli, u mnie nadal pozostaje na pierwszym miejscu coś innego niż Shimano Sądzę, że Shimano nie zbliży się do pewnej firmy która produkuje części rowerowe ( nie tylko hamulce ) dla najbardziej świrniętych świrów rowerowych ... Edytowane 6 Stycznia 2023 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Pewnie było, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Idzie nowe : https://youtu.be/v_Xlg7opSs4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi