Gość Napisano 27 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 https://moto.pl/MotoPL/7,179131,28721721,kiedy-rowerzysta-moze-przejechac-przez-zebre-i-nie-dostac-mandatu.html Coś co można streścić w kilku zdaniach rozwleczono na całą stronę. Tekst z błędami, sprawia wrażenie pisanego przez dziecko z podstawówki. Chociaz niektóre komentarze są dosadniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 (edytowane) Facet zawsze wyglądał na nieco "odjechanego", ale raczej pozytywnie. No cóż, pozory mylą, a kanałowi na YT nie wróżę przyszłości. https://www.youtube.com/post/Ugkx22t158tLxbWoTTb26Y7LN33CQO9FJ0c3 Mówiłem że nikt normalny nie gotuje łańcucha... Edytowane 28 Lipca 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 W dniu 26.07.2022 o 00:03, KrissDeValnor napisał: to na pewno by zdążyła : Widziałem wczoraj na FB. Oczywiście większość komentarzy jacy to rowerzyści nie są (tu rożne wyszukane epitety). Ta pani to rzeczywiście bardzo dobry przykład reprezentatywny w ich (komentujących) mniemaniu. Przy czym już sporo mniej ludzi zauważało że przed nią 2 samochody też przejechały już przy czerwonym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 (edytowane) https://9gag.com/gag/a0ZyGzZ Brakuje słuchawek w (a nawet na) uszach, rozmowy przez telefon jadąc środkiem jezdni, czy slalomu na światłach między samochodami, które przed chwilą ich wyprzedziły. Edytowane 28 Lipca 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Mieszasz wątki! Toż to rasowi pedalarze jeżdżący wzdłuż DDR-ów, oni ze słuchawkami nie jeżdżą bo im aerodynamika spada, slalomu nie robią bo jeżdżą tylko środkiem pasa, a telefon nie mieści się bo kieszenie wypchane bananami i batonami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 W dniu 18.07.2022 o 22:22, _Piotrek napisał: Bardzo fajny projekt rowerku Marcin Ale wiesz, że te swoje komentarze to pod ich filmami możesz śmiało pisać. 🤣🍿 Nie byłbym pewien, że FR przeglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 https://joemonster.org/filmy/118589/Dzien_z_zycia_rowerzysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Ej, @Sobek82, byłem szybszy o 7 godzin 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Prze pra szaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Fantazja stała się rzeczywistością - podrasowane Ferrari bez szans, bo czysta czydzieści czy w 4.8 s , choć z samochodem "tylko" 260 (nawet nie chcę myśleć ile miałbym w gaciach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 O gacie myślę mógłbyś być spokojny. Przy 300km/h w niecałe 5s, tak wciska w siodło, że nie ma szans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 https://streamable.com/30msbl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Ciekawe czy to fotomontaż czy jakieś zasłabnięcie, bo brak jakiejkolwiek reakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) Zasłabnięcie całkiem możliwe... gdyby nie to, że Pani weszła w zakręt jak rasowy szosowiec. Edytowane 29 Lipca 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 12 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Fantazja stała się rzeczywistością - podrasowane Ferrari bez szans, bo czysta czydzieści czy w 4.8 s , choć z samochodem "tylko" 260 (nawet nie chcę myśleć ile miałbym w gaciach ). Niestety ten kaskader długo życiem się nie cieszył, zginął kilka lat później https://newsbeezer.com/belgiumeng/wire-info-fatal-accident-of-francois-gissy-rocket-writer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Godzinę temu, skom25 napisał: jak rasowy szosowiec. Po wewnętrznej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) Trzecia część mojego cyklu o geometrii wjechała na kanał Edytowane 30 Lipca 2022 przez Nial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Lobowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 U mnie na pseudokanale wszystkie zjazdy single track glacensis w Kudowie Zdrój na wypożyczonym Gt pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Fajne ścieżynki, jechałbym Filmik ok, tylko czemu nie w panoramie? I wyszły okropne marginesy po bokach. Warstwa dźwiękowa bardzo monotonna, sugeruję na przyszłość zabrać większą ilość napoju do "bidonu" i po spożyciu śpiewanie pieśni rozrywkowych podczas zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Po prawdzie nagrywanie wyszło przypadkiem, bo nie miałem w planach nagrywać, nie wziąłem go pro, przekręciłem uchwyt GUB na telefon max do pionu i tak nagrywałem z telefonu, dlatego jest byle jako tako, ale jest i wsio. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Dobry spontan nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 https://www.radiolodz.pl/posts/80900-jechal-rowerem-po-s8-z-tomaszowa-w-kierunku-warszawy-spieszyl-sie-na-randke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi