Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Nie rower, ale też jedzie https://www.youtube.com/watch?v=EfezAnF-e4o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Maja 2022 Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Nie wiem, czy było: Podstawy Marinologii Stosowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Ledwo obejrzałem początek, i od razu musiałem wrzucić - w tej dyscyplinie jeszcze nie widziałem nikogo w tym wieku (umówmy się, że większość grzeje kapcie przed telewizorem) Wielki szacunek należy się tej Pani - na tę okazję znalazłem nawet emotkę przedstawiającą kłaniającego się mężczyznę 🙇♂️ PS nawet pies jest ogarnięty w temacie - wie kiedy się zatrzymać, bo nadjeżdża filmujący 🐶 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Maja 2022 Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Jedna rzecz - trzeba być ciągle aktywnym, ciągle w ruchu. Bo przestój powoduje że można już szykować kapcie i telewizor. Jako przykład - nagrywałem jakiś czas temu wywiad z pewną panią psycholog, znaną specjalistką w swoim fachu. Owszem, "starszej daty", ale z ciągle błyskotliwym i niezwykle sprawnym umysłem, świetnie się rozmawiało. Jakiś czas temu sprawdziłem i okazało się że ma ponad 80 lat. Do dziś jestem w szoku To też dla nas nauczka, bo odpuszczając tempo nawet w młodym wieku można się bardzo łatwo i szybko zestarzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 Kiedyś w pociągu rozmawiałem z panią w wieku 60+, która robiła wrażenie, bo łapała się dłońmi na plecach (góra -dół oczywiście) - może to też kwestia danej kultury (w zdrowym ciele zdrowy duch itp.), i np. w Chinach nie byłoby w tym nic niezwykłego, a u nas wzbudza podziw. Co do powyższej rajderki, to jako ciekawostka przybliżenie sylwetki - tej prywatnej, jak i sportowej : klik ( rower pojawił się dość późno - część już przestaje jeździć w tym wieku, a ona dopiero zaczęła ! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Jest druga część: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Świry... Niektórzy to na ostrych, bez hampli... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Rzeczywiście..kozacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Na skróty https://fb.watch/dq_mAUrqWx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Janek i reszta ekipy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 https://www.instagram.com/tv/CeeScDpjqot/?igshid=MDJmNzVkMjY= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Może już było, a może nie. Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Single Speed Alpine Trail 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Po co komu rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Dh Leogang w czopku.. w sumie , po tym jak tam lało, trasa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Dedykacja dla wszystkich, którzy myślą że Fixie bez hamulców to super pomysł. Mniej więcej od 7:54. A wystarczyło mieć hamulec, żeby uniknąć wypadku i darcia paszczy jak panienka. No ale cóż, głupim się trzeba urodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 https://www.instagram.com/reel/Ce1WmgZDRHP/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Zamysł dobry, efekt dobry, techniki zabrakło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Samo gęste na weekend https://www.redbull.com/pl-pl/events/crankworx-world-tour-innsbruck-informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi