MikeSkywalker Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 https://nsbikes.com/clash,422,pl.html niebywale bogaty osprzęt jak na rower za 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 (edytowane) Amator o bikefittingu z własnego punktu widzenia i doświadczeń, spodobał mi się ten kanał. Wytłumaczone i pokazane w prosty sposób bez niepotrzebnego komplikowania. W pierwszym ogólnie o wszystkich ważniejszych podstawach bikefittingu a w drugim skupia się tylko na wysokości siodełka. Polecam tego makaroniarza, dowiedziałem się tutaj więcej jak od niejednego bikefittingowego "eksperta" na YT. Edytowane 12 Maja 2022 przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 (edytowane) Janek to Świr rowerowy Natalia, więcej takich filmów ... Edytowane 12 Maja 2022 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 https://fb.watch/cZ_FgiCZCJ/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Michał Topór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelKln Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Pewnie to już widzieliście ale warto to zobaczyć po raz drugi. Taki troche.. ech 'krejzolski' film ale widoki i trasy niesamowite no i umiejetności jeźdźców też! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Jako że jest ciepło na dworze, takie coś fajne znalazłem w klimatach rowerowych dla maniaków rowerowych, także dla nieco mniejszych maniaków rowerowych z mniejszymi rowerami, taki luzacki film z fajnymi kamerami Aż chce się jeździć ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 @_Piotrek przyjemny filmik, zwłaszcza, że ostatnio łatwiej zobaczyć dzieciaka na hulajnodze elektrycznej niż na rowerze 🤦♂️ w ogóle tego nie rozumiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Dla mnie dalej nr1 jest ten https://youtu.be/4Iacn4j_6es 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 (edytowane) @Cross90 No bo na hulajnodze, nie trzeba pedałować i nie ciśnie w dupę siodełko, a wystarczy dobrać pod siebie siedzenie oraz pod swój klimat jazdy, żeby siedzenie nie przeszkadzało podczas jazdy, oraz było wygodne podczas jazdy kiedy siedzimy na siodełku. Czasami w Parku lub gdzie tam się zatrzymamy, mam takie pytanie od ludków rowerowych, czy to moje siodełko nie jest za małe, ludzie się nie znają, dla nich siodełko ma być szerokości łóżka, najlepiej zamontować siedzenie z motoru, żeby było mięciutko ... 34 minuty temu, Sobek82 napisał: Dla mnie dalej nr1 jest ten https://youtu.be/4Iacn4j_6es Co do rowerów, nie mój klimat, ale fajnie jest tam, taki luzacki klimat wyprawowy na rowerach włóczykijach ... Edytowane 14 Maja 2022 przez __guest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Ten pan robi fajne filmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Michał Kempa na rowerze🤯 jego temperament sceniczny nie wskazuje na jakąkolwiek aktywność fizyczną😂 a tu proszę... pozory jednak mylą 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 14 Maja 2022 Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Pewnie nie kojarzycie Krzyśka ( maniak gier konsolowych ) ostatnio na jego kanale pojawił się rower, czyli troszku egzotyczny film. Recenzja Krzyśka ... Nie wiem czy ten rower jest tyle wart. Z tych markowych rzeczy zauważyłem jedynie tylną przerzutkę, chyba że jeszcze coś zauważyliście Krzysiu teraz to zaimponowałeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 W cenie tego ADO masz choćby na szybko szukane, dwa rowery na xt12s 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 @Sobek82 ci dwaj goście z ramą: "kiedy św. Mikołaj spotyka Shreka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Godzinę temu, Sobek82 napisał: W cenie tego ADO masz choćby na szybko szukane, dwa rowery na xt12s Marcin nie wypowiadałem się bardziej na temat tego roweru przez wzgląd na Krzyśka. Kanał Krzysia ( NRGeek ) jest nastawiony na gry konsolowe, otrzymał rower, zrobił film na temat roweru jak tylko umiał, a że nawet fajnie mu wyszedł ten test, nie ma co dołować Krzysia, ważne że pojawił się jakiś rower, to już jest CUD ... Rower do sklepu po bułki już ma, piechotą nie musi chodzić ... P.S Fajne malowanie ramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Takie cudo : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 (edytowane) Nie wiem jakim cudem przegapiłem ten za@ebisty film w dziczy, lubię takie naturalne klimaty, jest nawet we filmie Janek Świr Rowerowy Janek poczekaj na chłopaków ... Edytowane 16 Maja 2022 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Nie związane z rowerem ale na pianę można parapet obsadzić a na nim rower postawić. https://fb.watch/d3mF7J6a-s/ 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Maja 2022 Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2022 Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Czym skorupka… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2022 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Już niedługo, Fort William https://www.redbull.com/pl-pl/events/pucha-swiata-mtb-downhill-na-zywo-transmisja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Dirt It More Wyżej dupę !!! to znaczy tylne koło podnosić, oczywiście nie wszyscy tak ganiają, ważne że jest super w powietrzu Fajnie tam macie. Janek Świr Rowerowy, gdzie się schował ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 https://mobile.twitter.com/DDawcioo/status/1525033693865291777 Polecam wątek🤦♂️ Czasem ta agresja mnie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi