Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kompletnie żadnej reakcji przy wybiciu, po wjechaniu na deski już powinien ustawić się do pozycji przynajmniej lekkiego wybicia, podczas lotu mistrz, leci kukła przytwierdzona do roweru :D tylnego koła na końcu lotu ( na takim krótkim odcinku ) w ostateczności też nie podbił do góry, przynajmniej uratowałby koło.  

Coś dla maniaków rowerowych, to znaczy świrów rowerowych ... B) 

Napisano (edytowane)

Film od Janka :thumbsup: 

Części rowerowe, drogie i tanie. Tanimi częściami interesują się ludziki rowerowe, jeżdżące po bułki, droższymi częściami interesują się maniacy rowerów, drogimi częściami interesują się świry rowerowe, nie do uleczenia ... B)

Edytowane przez __guest
Napisano (edytowane)

A bo to jeden tak ma? My wszyscy tutaj obecni tak samo pokrzywieni jesteśmy. ;) Dla przykładu, jak widzę ładną dziewczynę na rowerze, to na jej rower nie muszę zwracać uwagi, bo to stało się jakoś nie wiem kiedy wcześniej.

Edytowane przez Brombosz
Napisano
12 godzin temu, Sobek82 napisał:

mówię w myślach będzie ze 20k, klikam w link 19 999 zł

To przez wojnę w Donbasie, wungiel podrożał 

Napisano (edytowane)

Najlepsze rozwiązanie.

Koła rowerowe bez dętki i mleka, na samych oponach, plus taśma i wentylek, czyli prawie jak w samochodzie. Żeby jeszcze tak dłużej opony ( jak opony z dętkami ) koła rowerowe trzymały ciśnienie w oponach.

Tak poszła technika do przodu w rowerach, a nie mogą ogarnąć producenci takiego samego rozwiązania co w samochodach ... :)      

Edytowane przez __guest
Napisano

Krzysiu ;)

Mam jeden komplet kół na dętkach i drugi komplet kół bez dętek i bez mleka, nie wlałem uszczelniacza, mleczko do opon też mam w razie konieczności. Fajnie się jeździ bez dętek, co jakiś czas dopompowuje, nie jest to jakieś upierdliwe, lepiej by było gdyby było tak jak przy dętkach, zakładasz i praktycznie zapominasz ... :)

Najbardziej mi chodzi o ten syf w kołach ( chociaż to nie żadne wytłumaczenie bo tego nie widać na zewnątrz ) wcześniej miałem uszczelniacz, od jakiegoś czasu tak mi się na łeb zrobiło, żeby mieć czysto w kołach, z drugiej strony brak uszczelniacza wiem czym grozi w razie jakiegoś pecha.