Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 https://www.instagram.com/reel/Cb5S0ijDS9K/?utm_medium=copy_link Ale urw ała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 https://bluelug.com/bike-catalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Skojarzyło mi się od razu z tą chińską kupą złomu z przed kilku stron. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Sea Otter i na początek , Zerode https://zerodebikes.com z pomysłem pozbycia się tylnej przerzutki ( oby jak najszybciej i masowo) , do tego ciekawy pomysł z myk-mykiem . I dalej ..różne ciekawostki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 https://www.itemfix.com/v?t=hbdlj3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Wesłych siąt. Pozdrow'er 🤗 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 @Sobek82 Aż chce się włożyć jajka do takiego "koszyczka" 🤭😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Nie widzisz, że się nie zmieszczą ? Chyba, że przepiórcze... "Hejnalistka" dla Sobka : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 18 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Naturalny bikepark w skali XXL : Dobry lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Cytat Naturalny bikepark w skali XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Urwie się czy nie ? Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez XC100S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Myślę, że jakby heftnął tu i tam, to trzymało by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) 13 godzin temu, Brombosz napisał: Myślę, że jakby heftnął tu i tam, to trzymało by lepiej. A ja myślę, że jakby autor używał nieskaleczonej polszczyzny to można by się nawet pośmiać z tego śmiesznego wynalazku, a tak to - kosz... Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Świr rowerowy Natalia opowiada o początkach swojej przygody na rowerze ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Gigantyczny zastrzyk zajawy 🤮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 https://www.itemfix.com/v?t=qfg83h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 W tamtym czasie moje rowerowe marzenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Troszku zmieniły się rowery porównują wyżej wrzucony film przez Wojtka Mam jeszcze stare katalogi z rowerami i częściami rowerowymi, aktualnie w dzisiejszych czasach, chyba nie opłaca się drukować książki telefonicznej ( rowerowej ) tak grube są katalogi rowerowe, kiedyś nie było internetu, także można powiedzieć że to był, taki mobilny internet w szukaniu rowerów i części rowerowych, tylko w innej postaci Co do tego filmu. Ja w tamtym czasie byłem jeszcze małym ludzikiem, ale już wtedy wiedziałem, że rower to coś co mnie interesuje, oczywiście rower już miałem, nie pamiętam jaki to był rower, na pewno coś zagranicznego i bardzo fajnego. Dobrze że rowery się tak ogromnie zmieniły, bo jak patrze na ten film, to epoka kamienia łupanego, albo jeszcze gorzej takie były kiedyś rowery ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja wtedy nie wiedziałem, że rowerem da się jeździć w górach. Ale 1,5m schody na płasko już kleiłem. Edit: No i to też ma konsekwencje do dzisiaj. Dropy lecę wszystkie... długie, krótkie, różne... Ale hopy z najazdem ląduję bokiem. 😕 Wiek też już taki, że lepiej nie będzie. Kości nie są z gumy jak kiedyś. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Brombosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi