Cross90 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Szara rzeczywistość. Niestety takich ludzi jest dużo, a z tego co obserwuję będzie coraz więcej. Najbrdziej skrajny przypadek jaki mnie dotknął to jak w pracy daję facetowi papiery do podpisu,a on śmiertelnie poważnie pyta: "czy może być samo imię?" Ostatecznie jakoś złożył podpis z imienia i nazwiska, ale trwało to dobre 2 minuty. Gość miał może ze 30-35 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Pękną wszystkie, tylko nie trek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Cross90 napisał: żałuję, że nie mam fb, pewnie rozrywka na długie godziny... Nie żałuj. Też nie mam FB... dlatego, że zanim go zdążyłem założyć, napatrzyłem się wystarczająco na takich, co z tej rozrywki musieli się później leczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Już nie popadajcie w skrajność Mam FB i Instagrama już naprawdę bardzo długo. Z FB korzystam żeby zajrzeć czasami na grupy lub to co wrzucają sklepy. Insta traktuję jako przechowalnię zdjęć, bo talentu do magazynowania u siebie to ja nie mam. Gdyby wyłączyli jedno i drugie ( a bywały już awarie), byłoby mi to obojętne. Założenie konta, to nie to samo co siedzenie tam dniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Dobrze dla ciebie. Ja nigdy nie sprawdzałem. Teraz się to może pozmieniało, ale dekadę temu moje towarzystwo dzieliło się na tych, którzy konta nie mieli oraz na tych, którzy siedzieli online 24/7. Nie było tych pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 22 godziny temu, Cross90 napisał: Ostatecznie jakoś złożył podpis z imienia i nazwiska, ale trwało to dobre 2 minuty. Gość miał może ze 30-35 lat. Można się śmiać ale obecnie na papierze tak mało się pisze, że czasami faktycznie jakoś tak dziwnie się czuję jak muszę coś podpisać. No i kwestia co i ile trzeba. Jak podpisywałem umowę przedwstępną i kredyt, to jeszcze twardo jechałem pełnym nazwiskiem, dopiero po takiej przeprawie zacząłem myśleć o wypracowaniu parafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Jak to zobaczyłem, to aż ciężko mi było uwierzyć że można zaprojektować coś tak brzydkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Przecież to piękne jest, mi się podoba. Można podkleić od wewnątrz mikro sd z tajnymi danymi końca świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Nie no, lampkę chociaż jakąś mogli dać zamiast tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Pełna integracja. Czyli jak zmienić 15 minutowy serwis, w odbudowę całego kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Wymiana żarówki w mercedessie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 https://joemonster.org/filmy/115458/Ta_droga_nie_lubi_rowerzystow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Widzę coraz więcej artykułów o tym jak bardzo koty są nieekologiczne i jakie spustoszenie sieją w ekosystemie. Tak więc strzeżcie się kociary i kociarze podatków nowych, bo ekologia ważną sprawą jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Badania na gołębiach w stanach, pranie mózgów całą dobę. I psów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Nie związane z rowerami dosłownie, ale może uchwyt na rower udałoby się powiesić. 🙃 RkqH0mx1OlI 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Jakby kogo interesowało, to już za momencik https://www.redbull.com/pl-pl/events/red-bull-monserrate-cerro-abajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Dobre zawody. Trasa wymagająca i widowiskowa. Ostatni zawodnik niezłego pecha miał, jak się rozpadało podczas jego zjazdu. Tych dwóch co nie skończyli zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Tak , świetne zawody , przyjemnie się oglądało . Niestety , jak zacznie padać to nawet najlepsi tracą szansę na dobry wynik . Cieszy , że Indianie rządzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Mają rozmach, chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Nie wiem czy to było wrzucane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Widzę jakiegoś Waganta, z ordynarną klamką z PRL, obok lemondki, w pełnych błotnikach, szanuję! Ale RPA to jednak nie jest. Ale marka roweru do wygrywania nie On a one , znana znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Doceniam pracę tego serwisu, ale mam wrażenie że trochę przesadzają. Ten Poligon w Rembertowie to sypki piach, trochę błota i przeciętny Mazowiecki las w okolicach Warszawy. Kiedyś maltretowałem rower w znacznie gorszych warunkach, a jakoś serwisu robić nie musiałem. Już po raz kolejny raz widzę tekst, że jeden przejazd i rower do serwisu. Po co? Żeby on jeszcze był jakoś wybitnie brudny. Edytowane 7 Lutego 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Pinionszki panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Życzyłbym sobie, żeby mój rower był tak "brudny" po treningach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi