__guest Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 12.11.2021 o 21:09, skom25 napisał: Niby taka ceniona marka, wysoki model i... lakier w mufie, gdzie liczą się setki milimetra. Brakuje myk myka Edytowane 14 Listopada 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Bardzo fajny " motywujący film do rowerów " od Janka Nie wiem jak inni rowerzyści patrzą na rowery, także jazdę rowerem niezależnie na jakim rowerze i jak lubią jeździć. U mnie rower i jazda na rowerze to coś więcej niż tylko nabijanie kilometrów, nie wiem jak to określić słowami, to jest po prostu coś takiego ? ... Od początku Kwietnia tego roku nie wyjechałem z garażu samochodem, tylko rower ... czy to jest normalne ? czy już nadaję się do leczenia ?. Widać u Janka Mega Pasję do rowerów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Ciekawy wywiad jak to zawodniczo wygląda u nas; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Na dodatek właściciel firmy jest chamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Sympatyczny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Sorry jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Niby to samo , tylko nieco brutalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Solo ride w terenie może się źle skończyć. Dobrze że gościa znaleźli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Pozdrow'er 🤗 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Bo ja mam żonę i przeczytałem dzisiaj taki tekst na forum, że się zastanawiam czy mogę patrzeć... 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Patrz. Ale tak, żeby żona nie widziała ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 @Sobek82to dywersant ! 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Mam dzieci i wspóżonkę. Wypraszam Sobie 82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Mój ulubiony w ostatnim czasie błąd: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 20 godzin temu, Sobek82 napisał: Odgapił ode mnie nabijanie gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 10 godzin temu, cervandes napisał: Mój ulubiony w ostatnim czasie błąd: Oj tam, oj ...😀nawet na naszym forum admini w temacie taki sam błąd przepuścili: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 19:59, cervandes napisał: Mój ulubiony w ostatnim czasie błąd: Podstawowy błąd to że to przeżytka jest Anie rzutka Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Fajnie wytłumaczone mechanizmy równowagi, działajace przy jeździe na rowerze: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Miałem kiedyś okazję pojeździć na rowerze, w którym przednie koło skręcało w przeciwną stronę niż kierownica. Po iluś próbach udało mi się przejechać z 10m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) W filmie przedstawiono zjawisko przeciwskrętu, dla niektórych nieznane. a raczej co się dzieje gdy się go nie zrobi odruchowo. Blokują go zdalnie i trzeba wyskakiwać z roweru. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Kto jeździ zimą i zblokował przednie koło, to wie jak to działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Ja w tamtą zimę zblokowałem dwa koła, chciałem zobaczyć czy ślisko na śniegu, a pod śniegiem " nie wszędzie " lód, no i trafiłem na lód i nie miałem kolców, no i gleba, a jak gleba to i pękła szprycha na śniegu ? !!! pewnie jakieś przeciążenie " niefartne " no i trzeba było potem uleczyć. Natalia myje swój rower i pokazuje " tak ogólnie " jak się myje rower ... 11 godzin temu, zekker napisał: Kto jeździ zimą i zblokował przednie koło, to wie jak to działa Ja tam hamuje zawsze dwoma hamulcami, czy to Zima czy Lato, jakoś tak jestem nauczony, no i cały czas mam jeden palec na klamce, tak mi już zostało z zawodów. Nie mogę jakoś tak przestawić się żeby trzymać gripa wszystkimi pazurami, to znaczy palcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Przecież to jest reklama, tylko trwająca 14 minut zamiast 30 sekund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi