Q_u Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 A widzisz, czasami warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 6 godzin temu, Sobek82 napisał: Dzik w puszczy. Nie obrażaj tych szlachetnych zwierząt. Jakby były tak śmiałe, odważne i zawistne jak ten rowerzysta, to byś się bał na 100m do lasu wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Q_u napisał: Jaka nerka? Delfinka na łańcuszku nie widzisz ślicznego? Wszystko jej wina. Za długi łańcuszek założyła. Zanim wzrokiem tego delfinka po tym łańcuszku znajdziesz, to zapominasz czego szukasz. @Sobek82 Trzeba zawnioskować moderacji o glejt na stworzenie odpowiedniego tematu w osobnym dziale, o tematyce takiej a nie innej, dla osób w wieku takim a nie mniejszym. Ufam, że dopiero byś nam pokazał najdalsze zakamarki twojej bogatej historii przeglądania. EDIT: Chyba za późno dopisałem posta bo nie połączyło z poprzednim. 😕 Edytowane 8 Października 2021 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Widok dekoltu każde dziecko wyssało z mlekiem matki, nie ma w tym nic gorszącego, w każdym wieku i o każdej porze 🐬 pooglądać możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Nie zrozumiałeś mnie tak jakbym tego chciał. Ale nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Masz na pocieszenie Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Uważam, że zdecydowanie zdjęcia tego typu dużo tracą z powodu fotografowania z tego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Nie widać roweru 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Dobra, dobra. Nas nie zmylisz. Wszyscy dobrze wiemy, że zanim na dobre się wziąłeś za interpretację dzieła, to rower był już dawno obadany. Z jakiegoś powodu wszyscy znaleźliśmy się w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Ja uwielbiam delfinki i to mnie tu przywiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Hah... Ale mam zagadkę. Ostatnie zdjęcie (to bez delfinków). Gravel czy XC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Zdecydowanie XC na maxxis ach 🐬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 12 minut temu, Brombosz napisał: Gravel czy XC? Cannondale F-Si Hi-MOD 1. Ale tej pani nie poznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 To nowa kierowniczka z marketingu Cannondale-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) Trochę wiekowy filmik ale osobiście wcześniej nie widziałem, fajny montaż. Edytowane 8 Października 2021 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Capra fly-by-wire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Meh, automatyczna blokada zawiechy, nic więcej. Wolę zawiechę która sama z siebie nie buja. Myślałem że to jakieś automatyczne ustawienia czy coś, a tu taka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Też tak myślałem, ale ile trza za to zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Będzie podświetlenie RGB? 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Coś tam miga..Więcej , pewnie za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 🙃 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) Hardtail Enduro na zawodach Enduro ? Ostatnio poganiałem na topowym w pełni zawieszonym Enduro przygotowywany do zawodów, jak dla mnie rower bardziej przypominał z wyglądu Downhill także wiem co czuję Blake ... Na razie coś mnie ciągnie do Hardtail, chociaż ten w pełni zawieszony rowerek na którym ganiałem bardzo mi się podobał, z wyglądu roz@#b mózgowy ... Przepiękny !!! ... 20 godzin temu, Kemusi napisał: Capra fly-by-wire 3 : 25 Fajne gripy ... Edytowane 10 Października 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 @_Piotrek„Na razie coś mnie ciągnie do Hardtail” dobrze kombinujesz! U mnie całe „dzieciństwo” po górach na ht, mam sentyment i ramę niuka też już oglądałem. Napisz, coż za maszynę dosiadałeś ,bom ciekaw @Sobek82 Skąd masz tyle fajnych koleżanek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) Kemusi Rowerek został cały oddarty z naklejek i wszystkiego co mogłoby wskazać co to za rower, także troszku za późno przylazłem, pomalowany jedynie jakimś podkładem, kolor bardzo mi się podobał, tak bym zostawił dalsze malowanie to już gdzieś tam w Polsce. Na pewno nie było to coś normalnego, bardziej egzotyka, to nie był taki " normalny " rower. W następnym tygodniu będę u lekarza, to znaczy w serwisie, będzie składany dla mnie Dartmoor Hornet, także pomęczę, może coś powie więcej. Edytowane 10 Października 2021 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Liczyłem na bardziej precyzyjny opis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi