Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

75607c911044d1bd26101e01ba8a2f8c.jpg

Wiem tyle: Amorek tuż po serwisie w znanym i polecanym sklepie. Autor jeszcze nie napisał co się zadziało. Źle dobrany popychacz, nieoryginalny? Wyłamane gniazdo na dole goleni i przeleciał popychacz ze śrubą? Bo na końcu śruba jest przecież wkręcona. 

Edytowane przez cervandes
Napisano (edytowane)

„ciekaw jestem jak to się sprawdza  w praktyce tzn.. czy były wykonywane jakies próby wytrzymałosciowe i zmęczoniowe (chodzi mi o te połączenie”
były..czy ktoś się tym zainteresował do potencjalnej produkcji..?  Ciekawe

https://compotech.com/coronavirus-update/

Edytowane przez Kemusi
Napisano

To jest dobre..naturalna techniczna trasa, bez wyrównywania łopatą .

Napisano

Dobre, śibko pan jeździ;) fajnie się ogląda jak za oknem śnieg z deszczem pada. Miałem w ten weekend trochę pokręcić po pagorkach, ale takiej pogody nie przewidzialem. 

Napisano

@wojtt80 będzie dobrze, śnieg stopnieje i zaświeci słońce . U mnie miejscami w górach , prawie dwa metry , co nie jest takie złe ;)  

• Mod Team
Napisano
W dniu 16.04.2021 o 09:38, chudzinki napisał:

Kierownik i nie wie co się dzieje na forum? Ojojoj, nieładnie 🤣.

Nikt nie ma obowiązku być na bieżąco ze wszystkimi tematami na forum.

Napisano
W dniu 18.04.2021 o 20:11, Kemusi napisał:

30 lat temu zanim słyszałem o quadach zrobiliśmy takiego na silniku z wartburga, zawieszeniu i mostach z żuka i trabanta. Okoliczne łąki i lasy były nasze. Darło to pół metra dziurę zanim wystartowało.

Napisano (edytowane)

Zobacz jaką on ma kolekcję rowerów, ino przebierać ;)  

Np. Trekking carbonowy na eselikssie z możliwością montażu hamulców tarczowych albo koga na ikste.

Edytowane przez Sobek82
Napisano

Netflix- The Dead Don't Die  Jim Jarmusch , kto lubi , zachęcać nie trzeba ;)