wkg Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) Się raz walnie na plecy to sie ostrożności nabiera W sumie dziwne - u mnie zwykle OTB na rowerze Edytowane 4 Marca 2021 przez wkg Cytuj
Gość Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 Podobno człowiek z wiekiem nabiera rozumu.. @TheJW jak się jest gnojkiem to się wydaje ,ze jesteś nieśmiertelny ..miałem epizod dh ,który skończył się złamaniem mostka w klatce piersiowej, wyjątkowo paskudna rzecz . To mnie wyleczyło z szybkich zjazdów na złamanie karku . Cytuj
Mod Team sznib Napisano 4 Marca 2021 Mod Team Napisano 4 Marca 2021 Godzinę temu, Brombosz napisał: @sznib Przy dużym skoku i odpowiednio ustawionym zawieszeniu ciężko o dobrego BH. Skacz zawsze nad "czymś" to się szybciej ze starych nawyków wyleczysz i bedziesz miał jakiś wyznacznik postępu. Mi starczy żeby na krawężnik wskoczyć Na progach zwalniających się fajnie ćwiczy. Cytuj
Gość Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 @sznib w lesie zawsze gdzieś leży drzewo na ścieżce , jak znalazł do trenowania skila Cytuj
Gość Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 Eee, to ja jestem lamusem widze Najpierw podciągam przednie koło, a potem dzięki SPD podnoszę tył. Cytuj
Gość Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 To dobra metoda , spd pomagają. BH średnio mi wychodzi na j..bajku, za to jazda na przednim lub tylnym kole ,wyjątkowo stabilna . Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 5 Marca 2021 Napisano 5 Marca 2021 23 godziny temu, skom25 napisał: Eee, to ja jestem lamusem widze Najpierw podciągam przednie koło, a potem dzięki SPD podnoszę tył. To jest nas dwóch Ostatnio tak podniosłem tył SPDkami, że... muszę chyba bardziej na "+" skręcić Cytuj
Tyfon79 Napisano 5 Marca 2021 Napisano 5 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 12:25, Kemusi napisał: Po latach zastoju, wreszcie drgnęło , podobno pierwsze pod koniec tego roku . https://www.facebook.com/MysleniceSingletracks/ Poważni ludzie się za to wzięli i zmienił się wreszcie właściciel stacji narciarskiej więc było z kim podjąć współpracę. Jak wszystko wypali to cały rejon będzie oficjalnie numerem 2 w naszych górach zaraz po Bielsku. Cytuj
Gość Napisano 5 Marca 2021 Napisano 5 Marca 2021 Oby się udało..zaglądam od czasu... Nie zapominajmy o Kasinie ,też jest gdzie zjechać. Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Marca 2021 Napisano 6 Marca 2021 Nie miał czasu powiedzieć https://youtu.be/a56Se27v0aE Cytuj
marcusling Napisano 10 Marca 2021 Napisano 10 Marca 2021 Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem: Asfalt jako śmiecie w lesie. Cytuj
Sobek82 Napisano 10 Marca 2021 Napisano 10 Marca 2021 Zaraz to rozplantują i będziesz miał autostradę pod gravela Cytuj
Brombosz Napisano 10 Marca 2021 Napisano 10 Marca 2021 Dokładnie tak. W okolicy mi tak rozłopatowali kilka fajnych kamienistych szlaków, które trudne były tylko dla osób niemających nic wspólnego z rowerem... I żeby było mało to zrobili tak tylko kilka odcinków po kilkadziesiąt metrów, w pustym lesie. Nic to nikomu nie ułatwia a wygląda paskudnie. Cytuj
Brombosz Napisano 13 Marca 2021 Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) Bo to właśnie w stanie upojenia oraz w okresie, w którym ten stan zanika, najczęściej okazuje się co w życiu jest naprawdę ważne, a co tylko za takie uważaliśmy. Edytowane 13 Marca 2021 przez Brombosz Cytuj
Q_u Napisano 18 Marca 2021 Napisano 18 Marca 2021 Tragedia: źródło: https://www.opineo.pl/opinie/centrumrowerowe-pl Cytuj
Sobek82 Napisano 18 Marca 2021 Napisano 18 Marca 2021 Z dętką jak z dętką pół biedy, gorzej z prezerwatywą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi