seczuan Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 9 godzin temu, marcusling napisał: Koleś to ma pistolecik, ja to chowam w czymś takim (saszetka na broń), portfel wejdzie i telefon też się zmieści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Takie tam... akrobacje. https://www.liveleak.com/view?t=9yGuz_1613648181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Fotka z Australii.. pewnie mógłby zagryźć mojego jamnika :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 https://youtu.be/KoijD94Zo0g Hehehe yakuza zarabia $$$ Wygląda na to że kwadratowa korba jest wystarczająco sztywna do 1000W sprintów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Tego jeszcze nie widziałem - człowiek kozica : Wyobrażam sobie miny kursantów, a potem tekst : Tak się to robi, a rękami można pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Kolejny odcinek . Tym razem "Moja pierwsza przejażdżka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Opcje są dwie. Albo jest to początek fundamentów pod przyszłą propagandę, w której pewnie się stwierdzi, że smogu w Polsce nigdy nie było, albo jest to (możliwe, że szczere) twierdzenie pojedynczej, oderwanej od rzeczywistości jednostki... Tak czy inaczej, dinozaurów do których rzucano kamieniami jeszcze nie przebiło. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Chuck na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Przyłapali nowego sendera Pivota , pewnie będzie kosztował sryljon dolców.. https://www.pinkbike.com/news/spotted-prototype-high-pivot-full-suspension-bike-in-north-vancouver.html?utm_source=Pinkbike&utm_campaign=ced2552ba1-EMAIL_CAMPAIGN_2019_04_09_10_04_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_6949a82289-ced2552ba1-119597080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) Ten co podlinkowałeś to pewnie Devinci więc jest szansa, że będzie kosztował poniżej miliona 🙂 W sumie ciekawie, że coraz więc firm próbuje tego high pivot, jestem ciekaw jak to jeździ. A co do Pivota to oni faktycznie mają ceny z kosmosu, pamiętam jak kupowałem swojego to jeszcze była mało znana marka a teraz wystawiają rowerki za 60 tysięcy ... (najnowszy trail 429) Edytowane 4 Marca 2021 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 na pewno ma zalety ,ale subiektywnie, bardziej do dh freeride i na małą kasetę. A ceny zza wielkiej wody są momentami absurdalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) Zacznie się za godzinę ,od teraz.. może być wesoło Edytowane 28 Lutego 2021 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Ciekawostka https://www.idnes.cz/cestovani/na-kole/grossglockner-cyklovylet-na-kole-kolo-daniel-polman-viden.A210301_130001_na-kolo_hig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 @sznib @wkg znalazłem coś dla Was..wytłumaczone „po Bożemu” ..wyjątkowo przydatna technika, ratuje pupsko ,szczególnie w trudnym terenie . Jak tylko jest okazja, to wzmacniam nawyki serdeczności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Kolega przysłał co tam w Irlandii słychać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Po latach zastoju, wreszcie drgnęło , podobno pierwsze pod koniec tego roku . https://www.facebook.com/MysleniceSingletracks/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 18 godzin temu, Kemusi napisał: @sznib @wkg znalazłem coś dla Was..wytłumaczone „po Bożemu” Ja filmików dziesiątki się naoglądałem, teorię mam w małym paluszku. Ale ciągle jest ten głupi nawyk że zamiast ciągnąć kierownicę do siebie to ciągnę w górę, a wtedy nie ma szans żeby wyszło. Poćwiczę, robię jak trzeba, BH wychodzi, a kilka dni później odruchowo znowu w górę, zamiast do siebie. Ciężko się pozbyć złych nawyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 @sznib Przy dużym skoku i odpowiednio ustawionym zawieszeniu ciężko o dobrego BH. Skacz zawsze nad "czymś" to się szybciej ze starych nawyków wyleczysz i bedziesz miał jakiś wyznacznik postępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 ..no właśnie, przeszkoda to dobry pomysł ,bo mobilizuje . Później można przez coraz wyższą i z większą prędkością a szarpanie rzeczywiście nic nie daje . Poza tym zdarza sie ,że za nisko lobuję tylne koło i zawadzam ze skutkiem jazdy na przednim po drugiej stronie przeszkody. Z wheelie ciekawie bo miałem około 12 lat i robiłem naprawdę dobrze a później zanikło , zacząłem naukę od zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Ja też za dzieciaka i nastolatka wheelie w miarę przyzwoicie robiłem, nie bałem się hopek żadnej wielkości, a teraz człowiek jakiś taki drewniany i bardziej bojaźliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 To prawda. Ja skakałem ze schodów popularnym Full Suspension za 600 zł. Teraz nawet dość małe hopki raczej omijam, mimo że rower do tego dostosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi