Sansei6 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Suuper, ja bym brał, tylko czy by mnie stać było ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Przedni błotnik za krótki, a poza tym klasssa . Ciekawy jestem przedniego mocowania tylnego błotnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Sansei6 napisał: Suuper, ja bym brał, tylko czy by mnie stać było ;p jedyne 29 999 tyś Edytowane 21 Grudnia 2020 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Podejrzanie tanio , no ale te za krótkie błotniki, bo tylny też jeszcze z 3 cm by mógł być dłuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 To nie powinno stanowić problemu, druciarstwo w dłoń i z 3 cm można i 10 cm dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 W dniu 18.12.2020 o 20:22, Sobek82 napisał: Nie znam się na skokach, widziałem Małysza jak skacze, ale ten z filmiku chciał to zrobić od tyłu? Mi- to na step upa wygląda. 3.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Patrząc na najazd..tak wygląda. Co by nie mówić, piękny niedolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 https://i1.jbzd.com.pl/contents/2020/12/lT3G6n24dwRIAYX0NZFgKqSYbt7ST8ex.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 133,72 zł 49%OFF | Sztywna droga rowerowa Adapter kierownica roweru górskiego płaskownik do upuszczania końcówek prętów konwersja prętów zamontuj komponentyhttps://a.aliexpress.com/_BUs5uU Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Mihau_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Jakby to miało klamki jeszcze przy gripach, to w jakimś "gravelu enduro" nawet byłoby sensowne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 24.12.2020 o 20:40, Brombosz napisał: Jakby to miało klamki jeszcze przy gripach, to w jakimś "gravelu enduro" nawet byłoby sensowne. W sumie to technicznie do zrobienia z klamkami przełajowymi. Gorzej z estetyką biorąc pod uwagę w jaki sposób trzeba pancerze poprowadzić Edytowane 26 Grudnia 2020 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Gdy estetyka może kosztować kilka zębów to schodzi raczej na dalszy plan... a, że są tu tacy co gravelem lecą czarne trasy, to może kogoś zainspiruje. Edit: Żeby nie było to sam kiedyś nad czymś podobnym myślałem, ale nie wymyśliłem nic lepszego od torowej kierownicy z hamulcami zamontowanymi odwrotnie, na neutralnym "pomiedzy"... Było tak sobie. W terenie trudno, na równym bezużytecznie. ...a tak poza tym to troche Afryki : Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Pinkbike podsumował mijający rok, sporo smaczków..jak dla mnie (od 8 minuty)spotkania z drzewem i kamieniem , podnoszą ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Mi ciśnienia nie podnosi, raczej bolą mnie kości, sprawdzam czy mam wszystkie zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Mnie chodzi o ten moment..zerwany kask, drzewo okorowane w miejscu uderzenia..ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Przepysznie, wspaniale, chwała mu za ten czyn. Rodzina jest pewnie dumna z pociechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/rower-btwin-560s-na-czesci-CID767-IDGpSyp.html Za 150 to bym brał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Zerknąłem na zdjęcie i byłem pewien , że rodzina sprzedaje rower po zmarłym... z drugiej strony , praktyczna myśl, że należy zakopać „rycerza razem z koniem „ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Kierownica jeszcze się nada dla kogoś ze skrzywieniem kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 https://www.o2.pl/kobieta/zachowanie-rowerzysty-wywolalo-burze-policja-wystawila-za-nim-list-gonczy-6591824448793408a W treningu przeszkodzili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Odrąbać kolano i po sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Wina po stronie ojca, winien od razu z liścia wymierzyć, ale to Belgia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) ...i tak i nie, dziecko może przeżyć większy szok widząc prawdziwą bójkę byków niż podczas upadku po potrąceniu... rozgrzeszyłbym atomową furię, doceniam stoicki spokój, ( lub zatkanie kakała tą sytuacją po prostu). Generalnie jednak z miejskiego życia - " rowery i hulajnogi" - obserwacje mam takie: kiedy sam po rycersku zwalniam np z powodu kajtka w dystansie kontaktowym - omijają mnie serie innych uczestników ruchu w prędkości nadświetlnej prawie na mnie plując jadem.... Mijanie dzieci i staruszków ( czasem głuchych) na cm niestety nie jest tylko Belgijskim Ale. Mijamy często je jak słupki w teście łosia.... My, ludziki na cyklach. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 W dniu 29.12.2020 o 12:42, Sobek82 napisał: A ja znalazłem zdjęcie właściciela tego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi