Gość Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 https://www.pinkbike.com/news/vote-now-top-10-gopro-best-line-contest-videos-revealed-2020.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Sam Pilgrim "bike mechanic". Co on zrobił z tym Foxem "Actually peerfect" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Za te obryzgane lagi, powiesiłbym go za wora na drucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Nie dziwią braki w uzębieniu... :D Widziałem jakiś inny jego filmik i pomyślałem wtedy dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 U gościa którego stać na najdroższego protetyka którego sobie tylko wymarzy? Czysty marketing i tyle - osmarkanie widelca sprayem, cięcie sterówki diamentówką do betonu, szlifowanie o krawężnik, wbijanie gwiazdki młotkiem. Ciekaw tylko jestem co taka ustawka ma na celu - pokazanie że można nie dbać o rower żeby fajnie skakać? Bo jak się się popsuje to mama kupi nowe? Potem trafia taka młodzież do serwisu a ich rowery to nierzadko obraz nędzy i rozpaczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Przychodzi potem taki nastoletni klient z matką i mówi: "Bo widziałem w internecie, że tak można i chciałem sam zrobić, ale jakoś nie działa..." A potem ocena "1" dla serwisu, bo ten albo odmówił naprawy, albo wycena dwukrotnie przekroczyła wartość roweru i klient się obraził. Znam z autopsji. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) No proszę, karbonowy Specialized, na karbonowych kołach, ważący poniżej limitu UCI, nowy ze sklepu za marne 4999 PLN https://www.specialized.com/pl/pl/hotwalk-carbon/p/188009 Edytowane 4 Grudnia 2020 przez some1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Bez hamulców i "przerzutków"? Licho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Pytanie tylko, po co? Opis chyba dla idiotów. Na 100% dzieciak zapamięta że miał rower z karbonu i bardzo mocno wpłynie to na jego umiejętności. Jestem także pewny, że to że jest z karbonu, bardzo mocno wpłynie na wrażenia z jazdy. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby to kupić. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 @skom25, Ty TV nie oglądasz? Nie wiesz co milionerzy potrafią dzieciakom kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Wiem, ale coś czuję że znajdą się ludzie bez milionów na koncie którzy to kupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Sam bym kupił nawet gdyby mnie nie było stać, tylko młody już wyrósł, dobijając biegówkę za 100 zł, jeszcze córka na nim się po odpycha. Pytanie, po co, jest nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Kura mnie doprowadziła do rozpuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Taka rodzinka , jeden lepszy od drugiego..siostrzyczka ,też niezłe ziółko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://joemonster.org/filmy/108339/Jesienna_przejazdzka_rowerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 1.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Nie znam się na skokach, widziałem Małysza jak skacze, ale ten z filmiku chciał to zrobić od tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) ..dobre, nie ? Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Nie, przeca winien przeanalizować wzrokowo kąt nachylenia podjazdu, wysokość wybicia i parabolę lotu, na średnio zdrowe oko widać niemożność wykonania tejże ewolucji, nie rozumiem dlaczego rower zgodził się podjąć próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) chyba tylko baranka tu brakujePowerfly FS 9 EQ Edytowane 21 Grudnia 2020 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 i plusowych opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 No jako dojazdówka do tyry to chyba się nada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi