Sobek82 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Dobry jest, obrączkę ze śrubki zrobi i inne cuda. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 W dniu 22.03.2020 o 23:12, MaxCava napisał: Ciekawe jak działa ta przerzutka sterowana hydraulicznie... Chciałbym zobaczyć pod własnym palcem. Lepiej niż wszystko inne (lekkość uruchamiania dźwigni manetki jest niezwykła), ale serwis jest upierdliwy. To już nie wymiana linki czy naładowanie baterii. Za jakiś czas będę mógł napisać coś więcej o Acrosie i Rotorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 48 minut temu, shotgun napisał: Obyś nigdy nie musiał wsiąść do autobusu i jechać bez celu żeby tylko przez moment czuć, że jesteś jeszcze żywy. Te kobiety tak własnie robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 19 minut temu, Punkxtr napisał: Za jakiś czas będę mógł napisać coś więcej o Acrosie i Rotorze. To daj cynka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 @wkg coś ostatnio jesteś przewrażliwiony...,nie oceniam nikogo, mem śmieszny z pomysłem z Matrixem i tyle. Co do "poczuć czy żyję " to przez ostatnie 18 lat mógłbym Ciebie czy każdego zdrowego człowieka trochę zaskoczyć i zasmucić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) On napisał "jeszcze żyje". He-he-he. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 25 Marca 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Z tym, że jazda PKSem przy niektórych kierowcach to czysta adrenalina... a taka babcia na MTB już nie wsiądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 @Brombosz nie wiem jak z babciami ale dziadków widziałem nie raz na mtb i możliwe, że sam tak skonczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Dziadków to ja też widuję. Czasami nawet jestem przez nich wyprzedzany, i to nie tylko pod górkę... ale jak widzę starszą kobietę na MTB to słowo "babcia" jakoś za cholerę nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 1 minutę temu, Brombosz napisał: Z tym, że jazda PKSem przy niektórych kierowcach to czysta adrenalina... Kilka dni temu zmarł kierowca PKS Grójec, który miał koronawirusa i przez bodajże 3 dni normalnie jeździł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Kretyni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 4 minuty temu, Kemusi napisał: Kretyni ! E tam... Patrząc na tego niebieskiego Land rovera przypomina mi się jak z kuzynem u prapabci zmajstrowaliśmy z części Żuka, zawieszenia trabanta i kilku innych pojazdów pojazd ala dzisiejsze 4x4 plażowce ( rama i klatka z rur odwiertowych - nie do ruszenia ). Łąki i lasy były nasze. Łezka się zakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Godzinę temu, Kemusi napisał: Kretyni ! Co Ty gadasz, dobre świry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 @Kemusi Nie lubię takich punkowych klimatów jak oprawa tego filmu, ale te błotniste traski mi się spodobały. Właśnie na podobnych ślizgawkach odkryłem, że prawdziwe "flow" to nie prędkość ani płynność przejazdu, tylko przekroczenie granicy zaufania do sprzętu i spisanie się na jego łaskę. Fajne emocje targają człowiekiem po tym jak już się pogodził ze zbliżającą się glebą, a sprzęt go wyciąga mimo paniki i pełnego pampersa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 7 godzin temu, Brombosz napisał: @Kemusi Nie lubię takich punkowych klimatów jak oprawa tego filmu, ale te błotniste traski mi się spodobały. Właśnie na podobnych ślizgawkach odkryłem, że prawdziwe "flow" to nie prędkość ani płynność przejazdu, tylko przekroczenie granicy zaufania do sprzętu i spisanie się na jego łaskę. Fajne emocje targają człowiekiem po tym jak już się pogodził ze zbliżającą się glebą, a sprzęt go wyciąga mimo paniki i pełnego pampersa. Odpowiedź godna Starego Grzyba co nie lubi punkowych klimatów!!!! 9 godzin temu, Kemusi napisał: Kretyni ! No a jak jeśli chodzi o filmiki MTB to milion razy bardziej wolę te od Fajf'o'kloków niż amerykańsko-kanadyjskie pseudo superprodukcje, gdzie każdy zakręt jest w slo-mo i wszystko jest "sick and gnar" i jeszcze "shred" na dodatek. Tu macie jeszcze dwa z serii angielskiego placka: A po placku wiadomo - herbatka i ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Zgadzam sie z kolegoo w pełnej ciagłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Tu większe- https://jbzd.com.pl/obr/1331215/czas-na-rower Edytowane 26 Marca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 No cóż. Pojeździłby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Wystarczy mieć Pinterest'ahttps://pl.pinterest.com/pin/616571005219405689/ Jest tam tyle pomysłów choćby na wieszanie roweru że głowa mała.https://pl.pinterest.com/pin/438608451184197353/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Widziałeś ceny półek opartych o te rozwiązania: Chore to się zaczęło robić, podwójna półka na tych rurkach dwóch deskach ze starej szopy widziałem za ponad 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi