Gość Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Chodziło mi o miejsce w filmiku 4.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Wiem doskonale, że Ty wiesz doskonale, o który moment chodzi. Po prostu jak oglądałem, to mi to utkwiło i podczas oglądania tego momentu- pikosekundowa refleksja- trochę wolniej i nic by nie leciał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) A tymczasem na Mazowszu cieszymy się, jak ktoś w lesie 30-centymetrowego dropa zbuduje... Edytowane 15 Marca 2020 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Znowu mało rowerowo, ale jak tu nie wrzucać, kiedy sezon wyścigowy rozkręca się na dobre! Z zapartym tchem oglądałem rywalizację Rapidly vs. Smoggy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Dziadki w drodze, na elektrykach ale terenów zazdroszczę. Zwłaszcza jak wyjeżdżają na początku z lasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Patrząc na to.. chyba musimy wyginąć .. Edytowane 20 Marca 2020 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Te faile, głównie dzieci zaliczają, z wiekiem przemija, reszta ma problemy wsiąść na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 @Sobek82 .. mnie..przeminęło a tutaj..” mój” rower , (napęd taki sam) vs nukeproof, oczywiście żart ale nie raz nie dwa z Gubałówki po trasach trail zjeżdżałem, i.. da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Trochę na poprawę. Cieszyn- ponoć. Rodzinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 17 minut temu, shotgun napisał: Rodzinka. :D:D:D:D:D:D Uśmiałem się i to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Bardzo podobny ten malec..ciekawe czy ochrzczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Okolice 5:45. Koleś wkłada miski palcami O_o Ktoś ma pomysł dlaczego tak jest? Jakieś specjalne, cudowne stery, czy zwykła fuszera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Pewnie dedykowane stery, framesety zwykle przychodzą ze sterami w komplecie. Ktoś się postarał o dobre spasowanie, ot co. Zresztą widać, że miski mają jakieś wypustki, a gość się im przygląda i je wkłada w określonej pozycji. Dla porównania ciekawostka - stery Accenta (bodajże HSI-Exe) nie pasowały do aluminiowej ramy Accent Peak. Edytowane 22 Marca 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Też mi się zdaje że to jakieś specjalne miski do tej ramy, na pewno lepsza opcja niż wkładanie łożysk prosto w karbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 42 minuty temu, TheJW napisał: stery Accenta (bodajże HSI-Exe) nie pasowały do aluminiowej ramy Accent Peak Niestety w przypadku Accenta, to mało co dobrze pasuje do siebie. Miałem, a właściwie mam Peak 26' i Apex i jakoś wykonania jest ekhm... mierna. Raczej niż nigdy nie zdecyduje się na zakup czegokolwiek z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Tylko wchodzą, że tak ujmę na dotyk, zastanawiam się czy to nie będzie potem coś "szeptać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Gra w berka Edytowane 22 Marca 2020 przez Brombosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 31 minut temu, shotgun napisał: Tylko wchodzą, że tak ujmę na dotyk, zastanawiam się czy to nie będzie potem coś "szeptać". Właśnie to miałem na myśli. Wkłada to palcami, bez użycia siły. Musi być tam bardzo luźne pasowanie, co mam wrażenie że nie jest najlepszym pomysłem. Z drugiej strony, inżynierowie pewnie wiedzą co robią. Swoją drogą, to już po raz kolejny widzę gwintowaną rurę sterową. Rozwiązanie ciekawe i dość efektowne, ze względu na ładny Top Cap i nieco niższą wagę. Natomiast już sama praktyczność rozwiązania jest dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Coś nie halo z ramą albo miskami. ( albo ja czegoś nie wiem ) Teraz, skom25 napisał: kolejny widzę gwintowaną rurę sterową. Gdzie ? ja widzę normalną ( zaraz przed wkładaniem misek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 @SoloTM od około 5:55 masz gwintowanie rury. W 7:20 wkręca Top Cap i dokręca go kluczem do kaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 To rozwiązanie do montażu multi toola, on używa akurat dlatego że to lepiej trzyma, zwykłą gwiazdka nie utrzyma sterów ciasno jakby się mostek uslizgnął, to utrzyma. Osobiście nieraz musiałem stery skręcać ponownie po mocnych uderzeniach, on woli dmuchać na zimne więc ma je skręcone na sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 To jednak faktycznie rozwiązanie inne niż z gwiazdką ( grzybkiem/szyszką - jak zwał tak zwał ) Zamiast skręcać top cap z gwiazdką to skręca go bezpośrednio z rurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Ciekawe jak działa ta przerzutka sterowana hydraulicznie... Chciałbym zobaczyć pod własnym palcem. Edytowane 22 Marca 2020 przez MaxCava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi