Gość Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Chyba idzie wyraźnie szybciej niż wałkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Obrotne chłopaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 W tańcu z gwiazdami nawet pudzianowski's się naumiał pacząc po ilości podejść do niektórych tricków, ale opanowanie roweru ma, ładnie to wygląda jako zmontowana całość, ma się podobać gawiedzi i wzbudzać zazdrość, przeciętnemu kowalskiemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, Sobek82 napisał: pacząc po ilości podejść do niektórych tricków... Jak każda gwiazda YT z bikerów. Czasami są filmiki z montaży tego, to jeden trick nieraz po min. kilkanaście razy, a ile gleb przy tym. Potem młodzież myśli, że po godzinie prób będą jak te gwiazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Później jest, ała moja ręka, co się stało się mojemu rowerowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 i sto pytań o przerobienie Suntoura XCR na coś do takich cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Ja tam się nie dziwię dzieciakom ( w tym nawet tym trochę starszym ) że widząc takie filmiki jarają się strasznie. Sam widząc pierwszy czy drugi New World Disorder chyba w 2000 albo 2001 roku patrzyłem na filmik z rozdziawioną gębą ( na targach rowerowych ) a mnie niespecjalnie kręciło skakanie czy triki na rowerze. ( pewnie poprzez brak skilla i odwagi ) Teraz jak taki dzieciak zobaczy na początek coś 1000x lepszego ( pod każdym względem, grafika, montaż, triki, itp. ) to dopiero musi być pod wrażeniem. Oczywiście wymagania sprzętowe są jeszcze większe do tych nowych trików, pewnie jeszcze więcej przeróbek trzeba zastosować w rowerze niż kiedyś, ale o tym się głośno nie mówi. Niech skaczą na tym co mają, a w 95 % przypadków po 1 porządnej glebie będą ostrożniejsi/zrezygnują/ wyjdzie z mody itp. Normalka. /edit Dodam tylko, że niektóre rowery ( oczywiście wszystkie na kołach 26, a niektóre downhillowe na 24 calach ) mają v brejki, a przerzutki oczywiście wszystkie bez sprzęgła Edytowane 16 Stycznia 2020 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 https://www.kultura-osobista.pl/mlodosc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Podobno niektórzy rosną od samego patrzenia na sztangę... no ale mimo wszystko trzeba jednak na nią patrzeć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Szosa ważąca 3,9 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Błądząc po YT trafiłem na takie wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 KOKESZ Widziałem lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 8 godzin temu, zekker napisał: Błądząc po YT trafiłem na takie wyścigi No i to jest zabawa, a nie jakieś tam rowery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, KrissDeValnor napisał: KOKESZ Widziałem lżejsze Może i tak, ale ten niby jest do codziennej jazdy. Choć kto ich tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 ten na tym bmx'ie to bezbłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W dniu 25.01.2020 o 22:14, shotgun napisał: eee mięczak, ja zjechałem stąd jedną ręką trzymając się łańcucha, drugą odsuwając turystów a drabinką zjechałem jak po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Tak, tak, to było w twoim wcześniejszym wcieleniu jak byłeś zajoncem i zabłądziłeś w górach mglistych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dobre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Cudeńko: fotka z aukcji Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie lubię filmów z kamerek sportowych , strasznie ,,dramatyzują " perspektywę . Co nie zmienia faktu że Gość kozak i .... szaleniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi