Gość Napisano 30 Sierpnia 2019 Napisano 30 Sierpnia 2019 Na ich kanale wiecej tego. https://www.youtube.com/watch?v=dlOYKWH8dNc Cytuj
zekker Napisano 31 Sierpnia 2019 Napisano 31 Sierpnia 2019 Jak dla mnie niesamowicie klimatyczne trasy. Chciałoby się mieś siłę, kondycję i umiejętności, żeby takie coś pojechać. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Sierpnia 2019 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2019 Parafrazując hasło : "Full'e na miasto"... Dla odmiany - też dwa kółka, ale z silnikiem i pod stromą górkę : 1 Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2019 Napisano 1 Września 2019 19 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Parafrazując hasło : "Full'e na miasto"... To jest właśnie piękny przykład, że nie sprzęt a technika się liczy Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Września 2019 Mod Team Napisano 1 Września 2019 Pewnie niektórzy już widzieli ten "patent", ale można się porozglądać, siedząc w domu bez ciekawego widoku za oknem PS Widziałem też jakieś horrorowe klimaty ( ktoś mi pokazał niemiecki filmik ), ale ostatnio nie znalazłem. Są też polskie z klasy ( fajna nauczycielka ). Cytuj
Gość Napisano 2 Września 2019 Napisano 2 Września 2019 @KrissDeValnor Oglądałem cały dokument o tym chłopaku. Nie wiem jak on to robi, ale ja bym miał pełne gacie nawet gdybym znalazł się przez sekundę w podobnym miejscu. W złą stronę to wszystko idzie. Jeszcze rozumiałem ( z wielkim trudem, ale jednak) MTB, bo czasami ludzie chcą wtoczyć się na górę i bawić się podczas zjazdu. Natomiast wspomagania w szosie już nie rozumiem. Totalna głupota i paranoja. Cytuj
Sobek82 Napisano 2 Września 2019 Napisano 2 Września 2019 Cudnie, na stravie pojawią się w niedalekiej przyszłości wyniki z kosmosu Cytuj
Brombosz Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Na stravie jest kategoria e-bike... Chodząc przecież nie zapisujesz biegania. Cytuj
Gość Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Spokojnie, znajdą się ludzie którzy wykorzystają to zeby pokazać jak bardzo są pro To że jest kategoria, nie znaczy że każdy na nią zmieni Cytuj
KOKESZ Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Każdemu wg potrzeb, nawet tych nie odkrytych :) Cytuj
TheJW Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 (edytowane) KOMy na szosie, to można sobie w...nos wsadzić. Te na prostych robione za TIRem lub autobusem, podjazdy przekłamane albo holowanie za skuterem. No i moi faworyci, czyli 200-400-metrowe zjazdy z prędkością 120-170 km/h. Na MTB też zdarzają się wały, ale zdecydowanie rzadziej... Edytowane 3 Września 2019 przez TheJW Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Września 2019 Mod Team Napisano 4 Września 2019 W dniu 3.09.2019 o 04:17, Brombosz napisał: Na stravie jest kategoria e-bike... Chodząc przecież nie zapisujesz biegania. Jednak biegając można zapisać chód Co do elektryków, to już widziałem czas w czołówce na leśnym segmencie, i to w warunkach zimowych... Myślę, że niektórzy mają to w d..., a przecież bez wejścia w daną aktywność nie dowiemy się kto czym jechał - pomijając fakt, że nie wszyscy podają co posiadają i nie każdy robi opis ( akurat w wymienionym przypadku był )... Cytuj
some1 Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Gdyby komuś brakowało przyczepności na szybkich zjazdach: https://old.reddit.com/r/3Dprinting/comments/d4pjjh/tomorrows_commute_will_be_fun_to_say_the_least/ Edytowane 16 Września 2019 przez some1 1 Cytuj
Charvel Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 A w strefie DRS otwierane skrzydło? ;-) Cytuj
Gość Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Trochę wieści z krainy mchu i paproci ..i Edytowane 16 Września 2019 przez Kemusi Cytuj
Gość Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 Z takich trikow to najbardziej mi sie podoba dlugie i idealnie zrobione w prostej linii motor- rider - tsunami. Cytuj
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 W dniu 1.09.2019 o 00:52, KrissDeValnor napisał: Dla odmiany - też dwa kółka, ale z silnikiem i pod stromą górkę : Była taka gra... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi