Gość Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Na ich kanale wiecej tego. https://www.youtube.com/watch?v=dlOYKWH8dNc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Jak dla mnie niesamowicie klimatyczne trasy. Chciałoby się mieś siłę, kondycję i umiejętności, żeby takie coś pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Jeżu kolczasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Parafrazując hasło : "Full'e na miasto"... Dla odmiany - też dwa kółka, ale z silnikiem i pod stromą górkę : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 19 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Parafrazując hasło : "Full'e na miasto"... To jest właśnie piękny przykład, że nie sprzęt a technika się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Pewnie niektórzy już widzieli ten "patent", ale można się porozglądać, siedząc w domu bez ciekawego widoku za oknem PS Widziałem też jakieś horrorowe klimaty ( ktoś mi pokazał niemiecki filmik ), ale ostatnio nie znalazłem. Są też polskie z klasy ( fajna nauczycielka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 @KrissDeValnor Oglądałem cały dokument o tym chłopaku. Nie wiem jak on to robi, ale ja bym miał pełne gacie nawet gdybym znalazł się przez sekundę w podobnym miejscu. W złą stronę to wszystko idzie. Jeszcze rozumiałem ( z wielkim trudem, ale jednak) MTB, bo czasami ludzie chcą wtoczyć się na górę i bawić się podczas zjazdu. Natomiast wspomagania w szosie już nie rozumiem. Totalna głupota i paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Cudnie, na stravie pojawią się w niedalekiej przyszłości wyniki z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Na stravie jest kategoria e-bike... Chodząc przecież nie zapisujesz biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Spokojnie, znajdą się ludzie którzy wykorzystają to zeby pokazać jak bardzo są pro To że jest kategoria, nie znaczy że każdy na nią zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Każdemu wg potrzeb, nawet tych nie odkrytych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 (edytowane) KOMy na szosie, to można sobie w...nos wsadzić. Te na prostych robione za TIRem lub autobusem, podjazdy przekłamane albo holowanie za skuterem. No i moi faworyci, czyli 200-400-metrowe zjazdy z prędkością 120-170 km/h. Na MTB też zdarzają się wały, ale zdecydowanie rzadziej... Edytowane 3 Września 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2019 W dniu 3.09.2019 o 04:17, Brombosz napisał: Na stravie jest kategoria e-bike... Chodząc przecież nie zapisujesz biegania. Jednak biegając można zapisać chód Co do elektryków, to już widziałem czas w czołówce na leśnym segmencie, i to w warunkach zimowych... Myślę, że niektórzy mają to w d..., a przecież bez wejścia w daną aktywność nie dowiemy się kto czym jechał - pomijając fakt, że nie wszyscy podają co posiadają i nie każdy robi opis ( akurat w wymienionym przypadku był )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 No i dwa bidonki sie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Gdyby komuś brakowało przyczepności na szybkich zjazdach: https://old.reddit.com/r/3Dprinting/comments/d4pjjh/tomorrows_commute_will_be_fun_to_say_the_least/ Edytowane 16 Września 2019 przez some1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 A w strefie DRS otwierane skrzydło? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Oczywiście, kompatybilne z Di2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Bez przedniego skrzydła nie biorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Trochę wieści z krainy mchu i paproci ..i Edytowane 16 Września 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 ..świeży Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Z takich trikow to najbardziej mi sie podoba dlugie i idealnie zrobione w prostej linii motor- rider - tsunami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 W dniu 1.09.2019 o 00:52, KrissDeValnor napisał: Dla odmiany - też dwa kółka, ale z silnikiem i pod stromą górkę : Była taka gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 20 Września 2019 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 @PiotrKaaaaaaaaaaa jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi