Gość Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Pozwolę sobie wrzucić coś od Pana Hansa, bardzo sympatyczna trasa z przejezdnymi graniówkami i miłymi trawersami..aż się chce . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Ja jak sobie przypomne, to az mnie trzepie...., aha mnie nie wywozili truckiem do gory i nie przemieszczalem sie camperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Nie wiem... jakoś mnie nie kręci taki zjazd z samego szczytu. Od 6 min. zaczęła się prawdziwa jazda. Wcześniej to tylko gotowanie hampli i rozsypywanie żwiru. Samemu też jak jadę jakiś pion, to uśmiech występuje dopiero w miejscu jak mogę się puścić szybciej. Nie daje mi przyjemności takie zamiatanie tyłem, bo szybciej nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Każdy lubi swoje ,takie prawo ..u mnie to działa tak, że jak się da zjechać to wole wygramolić sie na samą górę .. Prawda, dawniej tego nie było, wszystko na nogach , planowanie też było inne . Teraz w Alpach to odbiorą Ciebie gdzie będziesz chciał i podwiozą do hotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Ja naprawdę rozumiem łożyska ceramiczne w kołach i suporcie. No ale mówienie że takie łożyska w sterach poprawiają kontrolę nad rowerem, to już chyba mocna przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 To jeszcze pedały do kompletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Widać po gościu, że chętnie zajął by się pedałami, ale widocznie się nie da Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Właściwie od kiedy po raz pierwszy zobaczyłem filmik od Ceramic Speed ( ten koleś to przedstawiciel), to mam wrażenie że oni dobrze wiedzą że to jest lipa dla przeciętnego użytkownika. No ale cóż, jest popyt, jest podaż. U mnie w okolicy jeden serwis montuje tego na pęczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Skąd wiecie? Może tak faktycznie jest. Ludzie po placebo wychodzą z ciężkich chorób, to i może skilla da się poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 ..coś kompletnie nierowerowego ..do oglądnięcia przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Cudo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Hmm, niby cudo na pierwszy rzut oka, ale widze tu dzielo rozpedzonego szatana z ciezkimi znakami okultystycznymi. Po 5 minutach patrzenia juz sie go boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Nie ma miętkiej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Jako czlowiek ze skopanym krego to zastanawiam sie co on ma z mozgiem..., chyba, ze jego krego tego nie czuje ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 ..może chce sobie złamać jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 23 godziny temu, Gawel76 napisał: Cudo Większe cudo: Areo Fatbike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 W dniu 22.08.2019 o 10:19, Kemusi napisał: .może chce sobie złamać jeszcze raz? Raczej nie mial zlamanego kregoslupa. Ma wladze w nogach. Dosyc ograniczona ale ma. Ma tez te nogi stosunkowo niewielkie jak na korpus czyli pewnie jakas wada wrodzona albo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 .. możliwe...wziąłem go za chłopaka ,który jeździł i po wypadku nie odpuścił . Widać ,że lewą nogą mocniej się podpiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Na takie się natknąłem. Trzydzieści centa skoku! Gdzie to komu i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) A o ramach Karpiela słyszałeś ? Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeszcze dorzucę zdjęcie i filmik z tym rowerem w akcji , w 1,0 minucie jest, statycznie . Pewnie to znasz .. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 @Kemusi Nie no, akurat tych filmików nie widziałem... i w sumie nie bardzo jest po co porównywać tego co było dekadę temu do czasów dzisiejszych. W 2010 roku może i było miejsce dla takiego sprzętu, chociażby przy zeskakiwaniu z dachów, czy przelatywaniu nad wąwozami. Ale trasy z filmu z Robertem Piekarą dzisiaj objeżdża się na rowerach 140-150mm skoku. Gdyby wyciąć te największe hopy, to nawet swoim trailem bym zaatakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Zawody EWS Northstar w Kalifornii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 .,widziałem, ale podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi