MMMAAACCC7 Napisano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Wracając do filmu o krossie -muzyczka ze znanego teleturnieju z mistrzami i kolorywmi drużynami -całkiem inne zasady BHp (albo namiętne ich łamanie) -Rockrider w fabrycw Kross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) Żeby nikogo nie obrazić, pozwolę sobie nie skomentować. Po prostu to tu zostawię... "Czy drogim rowerem da się jeździć po ścieżce rowerowej?"https://hopcycling.pl/czy-drogim-rowerem-jezdzic-sciezce-rowerowej/ No dobra, nie mogę... Dawno się tak nie uśmiałem czytając coś w sieci. Edytowane 4 Lipca 2019 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Rowerowe drzewo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Ladnie cisna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 13 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 (edytowane) Uprzedzam - drastyczne... Nie wiem co oni mają we łbach... Edytowane 13 Lipca 2019 przez Eazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Bliskie spotkanie z matką ziemią i trzy metry pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Kraksa gigant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Bardzo fajny filmik. https://www.sadistic.pl/gorski-przejazd-vt497801.htm Ubloewam, ze nie wkleja jak z YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Pewnie gościa znacie, ja przypadkiem trafiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 @shotgun Od dzisiaj, linki które wklejasz wysyłam najpierw znajomym do weryfikacji i dopiero potem oglądam. Miałem w piątek odbyć pierwszy wypad po kontuzji, ale teraz to mnie zniechęciłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 @Janu_sz a to widziałeś? Swoją drogą strasznie szkoda mi Martina, że jego kariera została tak brutalnie przerwana (złamanie kręgosłupa na jednym z pokazów). Jego filmiki są naprawdę niezłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 @Bromboszhaha, stary uwierz, ilosc crashow i kontuzji, ktore bys musial przejsc aby dojsc do mojego poziomu jest zatrwazajaca. Jezdzij i nie przejmuj sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 30 minut temu, Eazy napisał: @Janu_sz a to widziałeś? Swoją drogą strasznie szkoda mi Martina, że jego kariera została tak brutalnie przerwana (złamanie kręgosłupa na jednym z pokazów). Jego filmiki są naprawdę niezłe Wiesz, tamto trafiłem przy okazji. A co do tych PRO wyczynów, to jestem zdania, że nie ma 100% nieomylnych i kończy się to prędzej czy później tak jak Martin. Także, popatrzeć popatrzę, ale dla mnie do czysta głupota. Szkoda życia w zamian za jeden przejazd po czymś wątpliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 35 minut temu, Janu_sz napisał: Szkoda życia w zamian za jeden przejazd po czymś wątpliwym. To prawda, ale myślę, że przekraczanie granic leży po prostu w ludzkiej naturze. Bez względu, czy mówimy o alpinizmie, jeździe na rowerze, nurkowaniu, etc. Wypadki zdarzają się każdego dnia. Czasami oczywiście zwiększamy swoje szanse na udział w owych wypadkach poprzez świadome działanie, ale z drugiej strony dzięki temu wiele rzeczy, które uważano za niemożliwe, okazało się możliwe a to w moim odczuciu prowadzi do ogólnego rozwoju. Temat rzeka Kibicuję wszystkim, którzy stawiają sobie wysoko poprzeczkę i żal mi tych, dla których okazała się ona jednak za wysoka. Nie liczę tutaj oczywiście przejawów czystej głupoty i bezmyślności, ale akurat Martin Ashton, Sam Pilgrim, Fabio Wibmer, Dany MacAskill i im podobni w moim odczuciu wkładają dużo pracy w to, co później oglądamy na filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) ..na koniec,smaczek, bliskie spotkanie z krową Edytowane 28 Lipca 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 No i następny się tu teraz będzie nade mną znęcał, kiedy ja powolutku pierwsze kroki robię po złamaniu w stawie... Teraz kiedy ważne jest żebym psychicznej blokady nie złapał, to ci mnie będą uwrażliwiać. PS. Ale też trzeba przyznać, że gość z 45 sekundy, zachował zimną krew i wyratował co tylko mógł. Nie jeden by kierę puścił i w portki narobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) Ok..tera...Bezstresowo , magura mci Edytowane 28 Lipca 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 To w 2.41 wyglada masakrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 ..dół z wapnem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 29 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Meh, polaki na szosówce były lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 ..no ładny lot, nie ma co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi