MMMAAACCC7 Napisano 22 Czerwca 2019 Napisano 22 Czerwca 2019 Wracając do filmu o krossie -muzyczka ze znanego teleturnieju z mistrzami i kolorywmi drużynami -całkiem inne zasady BHp (albo namiętne ich łamanie) -Rockrider w fabrycw Kross Cytuj
TheJW Napisano 4 Lipca 2019 Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) Żeby nikogo nie obrazić, pozwolę sobie nie skomentować. Po prostu to tu zostawię... "Czy drogim rowerem da się jeździć po ścieżce rowerowej?"https://hopcycling.pl/czy-drogim-rowerem-jezdzic-sciezce-rowerowej/ No dobra, nie mogę... Dawno się tak nie uśmiałem czytając coś w sieci. Edytowane 4 Lipca 2019 przez TheJW 1 Cytuj
Eazy Napisano 13 Lipca 2019 Napisano 13 Lipca 2019 (edytowane) Uprzedzam - drastyczne... Nie wiem co oni mają we łbach... Edytowane 13 Lipca 2019 przez Eazy Cytuj
Sobek82 Napisano 13 Lipca 2019 Napisano 13 Lipca 2019 Bliskie spotkanie z matką ziemią i trzy metry pod nią. Cytuj
Gość Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 Bardzo fajny filmik. https://www.sadistic.pl/gorski-przejazd-vt497801.htm Ubloewam, ze nie wkleja jak z YT. Cytuj
Janu_sz Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 Pewnie gościa znacie, ja przypadkiem trafiłem: Cytuj
Brombosz Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 @shotgun Od dzisiaj, linki które wklejasz wysyłam najpierw znajomym do weryfikacji i dopiero potem oglądam. Miałem w piątek odbyć pierwszy wypad po kontuzji, ale teraz to mnie zniechęciłeś... Cytuj
Eazy Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 @Janu_sz a to widziałeś? Swoją drogą strasznie szkoda mi Martina, że jego kariera została tak brutalnie przerwana (złamanie kręgosłupa na jednym z pokazów). Jego filmiki są naprawdę niezłe 1 Cytuj
Gość Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 @Bromboszhaha, stary uwierz, ilosc crashow i kontuzji, ktore bys musial przejsc aby dojsc do mojego poziomu jest zatrwazajaca. Jezdzij i nie przejmuj sie.... Cytuj
Janu_sz Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 30 minut temu, Eazy napisał: @Janu_sz a to widziałeś? Swoją drogą strasznie szkoda mi Martina, że jego kariera została tak brutalnie przerwana (złamanie kręgosłupa na jednym z pokazów). Jego filmiki są naprawdę niezłe Wiesz, tamto trafiłem przy okazji. A co do tych PRO wyczynów, to jestem zdania, że nie ma 100% nieomylnych i kończy się to prędzej czy później tak jak Martin. Także, popatrzeć popatrzę, ale dla mnie do czysta głupota. Szkoda życia w zamian za jeden przejazd po czymś wątpliwym. Cytuj
Eazy Napisano 23 Lipca 2019 Napisano 23 Lipca 2019 35 minut temu, Janu_sz napisał: Szkoda życia w zamian za jeden przejazd po czymś wątpliwym. To prawda, ale myślę, że przekraczanie granic leży po prostu w ludzkiej naturze. Bez względu, czy mówimy o alpinizmie, jeździe na rowerze, nurkowaniu, etc. Wypadki zdarzają się każdego dnia. Czasami oczywiście zwiększamy swoje szanse na udział w owych wypadkach poprzez świadome działanie, ale z drugiej strony dzięki temu wiele rzeczy, które uważano za niemożliwe, okazało się możliwe a to w moim odczuciu prowadzi do ogólnego rozwoju. Temat rzeka Kibicuję wszystkim, którzy stawiają sobie wysoko poprzeczkę i żal mi tych, dla których okazała się ona jednak za wysoka. Nie liczę tutaj oczywiście przejawów czystej głupoty i bezmyślności, ale akurat Martin Ashton, Sam Pilgrim, Fabio Wibmer, Dany MacAskill i im podobni w moim odczuciu wkładają dużo pracy w to, co później oglądamy na filmikach. Cytuj
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) ..na koniec,smaczek, bliskie spotkanie z krową Edytowane 28 Lipca 2019 przez Kemusi Cytuj
Brombosz Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 No i następny się tu teraz będzie nade mną znęcał, kiedy ja powolutku pierwsze kroki robię po złamaniu w stawie... Teraz kiedy ważne jest żebym psychicznej blokady nie złapał, to ci mnie będą uwrażliwiać. PS. Ale też trzeba przyznać, że gość z 45 sekundy, zachował zimną krew i wyratował co tylko mógł. Nie jeden by kierę puścił i w portki narobił. Cytuj
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) Ok..tera...Bezstresowo , magura mci Edytowane 28 Lipca 2019 przez Kemusi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi