Gość Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Nikt nie pisze o miejscu ale o mozgu, ktory sterowal tym cialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Właśnie. Ja bym jeszcze zrozumiał jakby małolat chciał być jak Godziek na przykład, ale by o kasku nie pomyślał. Ale "być jak Paweł Jumper" to mi się w łepetynie nie mieści. Filmik z tym pacjentem był popularny, ale po jego obejrzeniu jedyna myśl jaka się pojawiała to "co za debil". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 A skąd pewność, że on chciał być jak "Pan Paweł". Nigdzie żadnych cytatów nie znalazłem. Jedynie to: Cytat Młody mężczyzna jeździł rowerem po terenie opuszczonych magazynów znajdujących się w bezpośrednim sąsiedztwie Urzędu Gminy. Jak dla mnie to był zwykły wypadek, tragiczny poprzez brak kasku, i idę o zakład, że redakcja portalu antyradio.pl po prostu wykorzystała zbieżność miejsc, żeby w nagłówku zamieścić niezły clickbait, który my łykamy bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Na wsiach i po wsiach, dzieci "bujają" się bez kasku, z krzesła można spaść i się zabić, ci wszyscy młodzi co się pytają o tanie rowery do dałnhilu tak mogą skończyć skacząc z metra, niby nic a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 W dniu 10.06.2019 o 10:57, shotgun napisał: Jako, ze lubie Banota, to prosze jego ostatnie dzielo. Wiadomo co mu później zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Tyle napisane, ze wylegitymowali...i to mi nie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Dzisiaj tłumaczył: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Rok temu pierwsze buty do wspinaczki kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Nie w temacie , ale zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Druga minuta, trzydziesta sekunda... serio nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Widać, że to wszystko fejk. Komputerowo dodawane. Popatrzcie jak robot wchodzi na te skrzynki/kartony. Stopa - skrzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Przecież od 3.00 jest jak to zostało nakręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Aha Nie dotarłem, aż tak daleko - po kopniaku wyłączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Hłe hłe hłe ,dobre co? Niektórzy dali się nabrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Tydzień temu już wyszło, dopiero teraz oglądam... Daje trochę do myślenia... Mam nadzieję że nigdy mnie żaden nożownik nie weźmie na cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Z wizytą w fabryce KROSS 2011r Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Gawel76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Wygląda jak film dokumentalny za komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Lubię oglądać tego gość, w jego relacjach wydaję się, że te wyprawy przebiegają tak gładko jak "jazda po bułki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poseidon Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Szprajowanie ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Akcja niezbyt wartka ale wyprawa niezła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Ucieczka przed policją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Podobno autentyk. WORD Białystok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Gawel76 napisał: Podobno autentyk. WORD Białystok Białystok to nie miasto to stan umysłu! No to z drugiej strony kraju, ciekawe czy te "rowerki" faktycznie 7 kafli warte... Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Panowie kolarze, jako eksperci powiedzcie mi czy to jest dehydracja? Czy może stres? A może dildo? Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Muszę zmartwić, kiedyś widziałem to przez chwilę u pietnastolatki w czasie jakiejś ceremoni długotrwałokościelnej, drgała , w koncu się osunęła, ale było dużo drgania, bardzo dziwnie, czt z domieszką innej choroby nie wiadomo... Ale ciało stoi i wibruje... Zdrowie śliski temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi