Janu_sz Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Jak i kwota na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Fajna reklama przyczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Życzę powodzenia w takim jej używaniu. nie wiem czy dziecko by to przeżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 @shotgun wczoraj oglądałem na YT , bardzo sympatyczna i rezolutna dziewczynka i całkiem dobrze śmiga na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Jeżu kolczasty! https://m.facebook.com/RunBikeChannel/?__tn__=CH-R https://runbike.jp/ Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 W dniu 27.05.2019 o 17:59, shotgun napisał: Bezpieczne to raczej nie było ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 No risk, no fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Ale najnery juz mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Ciekaw jestem czy u nich brak "jedynki", to +4 pkt dla stylowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poseidon Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Dresscode na następną wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Pedalarze z "Ośki Warszawa". Nie pierwszy raz, kiedy dają takie popisy. Jeśli forum nie ogarnia poprawnie linku i nie odtworzy od danego momentu, akcja od 5:53. Nie trzeba się specjalnie przyglądać żeby zauważyć po prawej stronie DDR, którą mieli obowiązek jechać. Bardzo dobrą DDR, dość szeroką i z gładkim asfaltem. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 I troche polskich akcentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Jako, ze lubie Banota, to prosze jego ostatnie dzielo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Prawda to, na 160mm da się jeszcze podjeżdżać, dh to 200mm gdzie po mieście nawet to mordęga, tego dzieciaki do stuntu szukają Ale nie po to tu przyszedłem, może nie widziałem wiele, ale to jest pierwszy filmik, w którym jest pokazana ścieżka której wiem że nawet bym nie próbował- wszystkie ficzery są totalnie brutalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Znane miejsce, tylko że "level pro only". Podobno są też tacy co na XC tam lecą, ale moja wyobraźnia już przy tym nie wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Ja rozumiem że jak człowiek młody to głupi, ale to są szczyty. https://www.antyradio.pl/Technologia/Internet/16-latek-chcial-powtorzyc-wyczyn-Pawla-Jumpera-Nie-zyje-32602?fbclid=IwAR2Ue9iv2QekXsp5Y1SjhruK-Rdq1T6i2w6cAJwHXDp36Ee5WeHSv3ySE54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Pewnie bede zhejtowany, ale wychodze z zalozenia, ze natura sama robi weryfikacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Ja w sumie podobnie pomyślałem po przeczytaniu tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Miejsce miejscem, nie ma co demonizować. Tu po prostu chodzi o brak kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi