TheJW Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Ten rower jest bardziej podniecający:https://www.biedronka.pl/pl/product,id,127120,name,rower-gorski-excite Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 " tylny hamulec V-bike " Yeah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Oj, poszedl poziom do gory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 ..chyba w dół ..tylko te kontuzje, przypomną się po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 W gore, zwlaszcza jak sie oglada Maribor tak z 5-10 lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 W dniu 3.02.2019 o 18:39, shotgun napisał: W dniu 3.02.2019 o 19:36, Kemusi napisał: Fajne psy... W dniu 3.02.2019 o 19:46, shotgun napisał: Wygladaja na stare a szybkie... A moim zdaniem nie powinien był zabierać psów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) @shotgun wiem, wiem ..w sensie,że chłopcy w dół jadą. A mój kumpel, dwa domy dalej wyprzedaje rowery do downhill, bo rodzina ,dom..a wcześniej poważny wypadek i poprzestawiane kręgi szyjne, połamane ręce i obojczyk ,plus żebra ...sport to zdrowie. Miłej majówki shotgun, pozdrawiam! @PiotrKaaaaaaaa trasa nie jest trudna technicznie a nachylenie stoku nie duże ,pies da sobie radę . Mój ostatni kochany burek, uwielbiał chodzić ze mną na foki ,był sprytny i szedł za mną po śladzie pozdr Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Odpowiadasz temu, ktory jest po 2 operacjach L5-S1, 4 blokadach , sprawa non stop w toku, bo nowy lekarz nie rozumie jakim cudem funkcjonuje.. Juuup, fulla sprzedalem zeby nie kusil, ale wypadek byl znacznie wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Tym bardziej zdrowia życzę! Nie będę dodawał od siebie ,u mnie to bardziej efekty wyczynów narciarskich ,głównie poza trasowo... dla rozjaśnienia dodam , że mój dziadek przed II wojną zjechał z Kościelca na nartach ,miedzy innymi .. taka tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Hmmm, chylic czola dziadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Dokładnie.. tym bardziej , że był na olimpiadzie w St , Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Który to ? Narciarstwo klasyczneEdytuj Józef Bujak – bieg na 18 km, 18. miejsce; bieg na 50 km, 19. miejsce Zdzisław Motyka – bieg na 18 km, 23. miejsce Andrzej Krzeptowski II – bieg na 18 km, 25. miejsce; bieg na 50 km, 13. miejsce Karol Gąsienica Szostak – bieg na 18 km, nie ukończył Franciszek Kawa – bieg na 50 km, 27. miejsce Stanisław Wilczyński – bieg na 50 km, nie ukończył Bronisław Czech – kombinacja norweska, 10. miejsce; skoki narciarskie, 37. miejsce Aleksander Rozmus – kombinacja norweska, 22. miejsce; skoki narciarskie, 25. miejsce Stanisław Motyka – kombinacja norweska, 24. miejsce Andrzej Krzeptowski I – kombinacja norweska, nie ukończył; skoki narciarskie, 27. miejsce Stanisław Gąsienica-Sieczka – skoki narciarskie, 23. miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 ..nie wiem czy to dobry pomysł na forum ..jest na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Solo, mysle, ze to jego prywatna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Ok, graty Dziadka @Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Gałęzie, patyki wkręcone w przerzutkę widział każdy. Ale telefon? Ciekawe jak to się stało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Test dajacy ciekawe wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 W dniu 3.05.2019 o 10:22, sznib napisał: Gałęzie, patyki wkręcone w przerzutkę widział każdy. Ale telefon? Ciekawe jak to się stało? Telefon w ręce i gapienie się w ekran zamiast na drogę. Dziura, studzienka, czy cokolwiek innego, telefon wypada z ręki i leci w napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Ale to hłałej to nie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Wiem, wiem...rowery. Ale trzeba mieć jaja jak arbuzy ,żeby to zrobić .. serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Bo każda forma kręcenia jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Znam, widziałem,,świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 (edytowane) 41 minut temu, KrissDeValnor napisał: Bo każda forma kręcenia jest dobra He,he wczoraj oglądałem własnie, na YT pokazało mi się w polecanych Wszystko ok, ale tego mlodego co prowadzi kompletnie nie trawię... od razu wizja nastolatka co tu wpada i pyta o rower do dounhill-a za 1000 zł najlepiej z amorem 160mm... Edytowane 11 Maja 2019 przez Janu_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 DH i widel 160mm nie koreluja ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi