Brombosz Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nawet sam Terminator przesiadł się na MTB. Z racji wieku można mu wybaczyć to "E" z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba od kogoś pożyczył, bo nieco na niego za mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Fatem też zasuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Co prawda nie znalezione w sieci, ale też "ciekawe". Telewizję oglądam rzadko (telewizor zwykle jest włączony tylko po to, żeby coś brzęczało w tle), ale postanowiłem przysiąść i obejrzeć reklamy. I... Normalny blok reklamowy w polskiej telewizji wygląda tak:Początek - 20:45Vocaler, Irigasin, Halitomin,Iladian, Valerin Max, Natursept,*O! Autopromocja stacji!*RenoPuren Zatoki, znów Iladian, Desmoxan, Hydrominum,*Kinga Pienińska z Anną Lewandowską* i na deser - Gold-Luteina! (WOW! W końcu coś od innego producenta!)Koniec - 20:53 Jeszcze jedna ciekawostka: Wszystkie wymienione leki i suplementy, poza ostatnim, są produkowane przez AFLOFARM. P.S. Czuję lekki niedosyt, bo nie było nic na problemy z niepłonącym konarem. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 To dopiero po 22-ej. Jakis krótki ten blok reklamowy, to na pewno nie było z polsatu po 20:20, wówczas to mozna sprzygotować i zjeść kolację, posprzątać i jeszcze wziąć prysznic... czyli inaczej https://demotywatory.pl/4183047/Uwielbiam-reklamy-na-Polsacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Fakt, to było na TTV bodajże. Polsatu, TVNu (głównego, bo TTV też do nich należy) i TVP nie włączam w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Oglądasz reklamy, aż tu nagle film Też zwróciłem uwagę na ilość reklam suplementów itp. Najgorsze jest to, że ludzie coraz więcej tego dziadostwa spożywają. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Teraz, pawel2208 napisał: Oglądasz reklamy, aż tu nagle film Oglądasz reklamy a tu nagle paradokument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 19 minut temu, pawel2208 napisał: Najgorsze jest to, że ludzie coraz więcej tego dziadostwa spożywają. Gdzieś czytałem że Aflofarm sprawdził że wzrost sprzedaży jest wprost proporcjonalny do wzrostu ilości reklam. Stąd tak bombardują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Poza tym czasy są takie, że telewizje namiętnie oglądają przeważnie osoby starsze. Młodzi korzystają bardziej z internetu (HBO GO, Netflix, YT)... Dlatego też w telewizji jest taka kumulacja reklam o farmaceutyce, gdzie np. w treściach internetowych praktycznie tego nie ma. Nooo... chyba, że ktoś sobie naklika takich tematów to mu wujek Google zaraz dopasuje tematykę Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Nie wiem czy bylo, ale ekoncept ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Wymyślają koło na nowo Może jestem trochę zmęczony ale w kilku miejscach fizyka przegrała z marketingiem Edytowane 29 Stycznia 2019 przez zekker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Taki deptany rower widziałem w jakimś muzeum techniki w Pradze albo Wiedniu... steperowaty pomysł chyba z początku wieku 20.... Pewnie mniej wymyślny, ale koncepcja deptu zamiast pokrętu i takie narty na stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Ciekawe po jakim czasie nabierze to takich luzow, ze nie bedzie sie dalo na tym jezdzic ;) Idea dzwigni fajna i sluszna, tylko sila pozostaje sila i przekazac ja beda musialy lozyska ktore sie beda niszczyc. No i to ma chyba tylko 4 biegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Fizyki nie oszukasz. Na wejściu masz drogę przebytą przez stopę, na wyjściu drogę przebytą przez obrót koła. Co jest pomiędzy nie ma znaczenie oprócz strat energii na tarciu. Patrząc na ten film, to ugięcie nogi w górnym i dolnym położeniu jest porównywalne z korbą, czyli stopa przebywa podobną drogę. Jeżeli jedzie się lżej, to znaczy że wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Sprzętu gość ma tyle, że starczyłoby dla mnie, moich kolegów i kolegów moich kolegów... i tyłek pewnie z żelaza - całe życie na siodle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 ..ja mam ślinotok .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Montaż RedBulla jak zwykle poziom pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Boszeee, czy tylko mi wydaje się to sztuczne? Taki... plastic fantastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Fajne psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Wygladaja na stare a szybkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Dzięki @shotgun, poprawiłeś mi niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 4:51 : pan ma czapkę polskiej formy Brubeck, mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi