Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Pidzej E-bike to według mnie rodzaj elektrycznego motoroweru - Komar też miał pedały Przypomniał mi się jakiś dziadek sprzed roku - jechał ścieżką rowerową rowerem z silnikiem spalinowym , to w sumie z dwojga złego lepszy już ten e-bike, który przynajmniej nie smrodzi ( nie wiem jak właściciel, który dopiero co wyszedł z fast food'u ). Kto odważny niech ogląda R.I.P. Ueli Steck Najwyższa ściana w Europie ( 1800 m ) : Edytowane 4 Marca 2018 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Był taki jeden, co się tak wieszał wysoko, ale spadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Więcej ich było niż jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Ale ten jeden sam się uwiecznił się Komin zarąbisty http://www.smartage.pl/komin-w-trbovlju-najwyzszy-komin-w-europie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Nietety ale Steck juz nie zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Takie cuś podsunął mu YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Nie widziałeś ? Jest już na forum :https://www.forumrowerowe.org/videos/view-107-90s-mtb-masters-1992/https://www.forumrowerowe.org/videos/view-327-90s-mtb-masters-1992/ , ale w sumie dobrze, że wrzucasz, bo może nie wszyscy widzieli. Był taki gość Dan Osman - poniższy film pamiętam jeszcze z kanału eXtreme Sports Channel sprzed 15 lat. Lover's Leap ( California ) droga Bear's Reach o trudnościach 5.7 i wysokości > 120 m w czasie 4 minut i 25 sekund ( free solo speed climb ) : Tu jest dokument z którego to pochodzi ( '97 ) : https://www.youtube.com/watch?v=SIvu50_89ew ( dobra jest niepozorna młoda Katie Brown - 10:22 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Nie widziałem, a do działu filmowego zaglądam tylko z przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 9 Marca 2018 przez drezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Zdarzyło mi sie tak jechać, tylko nie było innych pojazdów jadących obok mnie. Dziwne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Ni cholery smieszne nie jest. Chyba, ze ma inne zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Tym razem filmik pouczajacy. Bardzo fajny kanal jak otwierac rozne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 shotgun Czyli m.in. jak zostać złodziejem Takie lekko wspomnieniowe dla pokolenia wyżu demograficznego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Mylisz sie...., sa ludzie, dla ktorych to pasja. Ot mechaniczna lamiglowka. Tym tokiem to kazde forum motoryzacyjne czy te, to zlodziejstwo, bo daje jakas wiedze i oddala ludzi od autoryzowanego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Nie wiem czy było czy nie, ale zaciekawiło mnie na jaką skalę sobie tak pomagają skoro tylu już jest nagranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Pułapka na węże z wykorzystaniem rowerowej korby i łańcucha : Mam jednak wrażenie, że pułapka jest niedoskonała - początkowo myślałem, że zaraz wąż prześliźnie się przez pętlę i dziwię się, że nie opchnął tej kaczuszki. Końcówka też "śmieszna" - z jakimiś patyczkami, zamiast wziąć konkretnego kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 (edytowane) Choroba morska gwarantowana Edytowane 14 Października 2018 przez Gawel76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Wow gdzie taka ścieżka, pojeździłbym sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 (edytowane) https://joemonster.org/mg/194689,lastup,Sciezki_rowerowe_to_u_nas_nie_jest_najgorzej Edytowane 14 Października 2018 przez SoloTM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 To mogło się zrodzić w umyśle Hannibala Lectera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Jak się przypatrzeć to widać że gość jedzie bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 A mnie się właśnie podoba, pumptrack w drodze do roboty zamiast nudnej płaskiej ścieżki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Zima idzie trzeba rowery zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi