ssslawecki Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Qrde - byłem pewien, że chcę odświeżyć i pomalować moją najstarszą ramę, tylko wciąż nie wiedziałem jak... Teraz, kiedy wydaje się to proste pojawił się problem - moja rama ma inny kształt i ta... pani wyglądałaby jak paralityk No i dotarło do mnie dogłębne znaczenie twierdzenia, że co full to full ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Peto is love, Peto is life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Martyn Ashton - Road Bike Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Przy pomocy tejże piasty można pogonić stado wściekłych psów.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Link do artykułu http://www.dogguie.net/horrendo-accidente-en-bicileta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Ale chodzi o to, że rękami pedałował ??? To szkoda, że nie pokazali I nawet jak nogą trzymał, to chyba popełnił wykroczenie - u nas przepisy zabraniają puszczać 2 rękami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 (edytowane) Niespodziewanie sprytnie: http://is.o2.pl.sds.o2.pl/6192927242790529/movie_hq.webm A to trochę podobne ;-) zasadniczo od 3:15 Edytowane 29 Listopada 2017 przez ssslawecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Wysoki poziom abstrakcji. Warte zalukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Po co komu rower na łańcuchu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 I co tam dzwonek - nieobowiązkowe wyposażenie dodatkowe, które na rowerze może się bardziej przydać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Magia... https://www.o2.pl/short/rowerzysta-poczul-magie-swiat-6201485224687233s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Nie wiem czy fake, czy nie, ale zabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Tak, ta grupa zajmuje się takimi ustawkami. Ten "ksiadz" ma taki sam napis (nazwa ich grupy) na rękawie jak kolarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Tylko wyszoruję podłogę , zrobię zakupy , puszczę starą na hulajnodze , a potem nara i jadę dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 O matko.. Mam nadzieję że żadne zwierzę nie ucierpiało przy "zdjęciach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 9 godzin temu, lederfox34 napisał: O matko.. Mam nadzieję że żadne zwierzę nie ucierpiało przy "zdjęciach" Nie ucierpiało, bo teraz grzejniki robią płaskie - moja Siora ma ślad na czole po takim starym, "rurowym" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 19 godzin temu, skom25 napisał: Nie wierze... To uwierz. Tak wygląda większość "serwisów" w mniejszych miejscowościach. Jakiś tam sklep, jego właściciel i łepek z łapanki za 700zł/mc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Ja akurat miałem na myśli autora filmiku. Jak można zabierać się za coś takiego gdy ma się tak mało wiedzy. W sumie to nie jestem pewny czy ten chłopak naprawdę nie jest zbyt bystry czy może jednak udaje głupka "pod publiczkę". Edytowane 5 Marca 2018 przez sznib nie cytujemy posta poprzedzającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 To jest brat sióstr Godlewskich, tylko on się spełnia w mechanice rowerowej a nie w śpiewaniu. Może w tym roku dokończy remont o ile zwiększy tempo i się nie zniechęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Brombosz niestety ma rację. Wiele razy byłam świadkiem czynności, toku myślenia takich domoroslych mechanikow. Aż strach zostawić rower. Co do wypłaty to ciut wyżej ale też lapanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Ale ja nie chcę Ja nie chcę poruszać się rowerem bez pedałowania, jak skuterem czy motocyklem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) Obrazek mi zniknął. W każdym razie chodziło mi o to: Edytowane 17 Lutego 2018 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi