Goral86 Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Witam. Panowie od kilku dni przeglądam przeróżne oferty, robię przymiarki itd. W zasadzie znalazłem kilka ofert, w dużej mierze też dzięki waszym radą. Natomiast dziś dwie osoby raczej znające się na rowerach (w tym serwisant) zwróciły mi uwagę zanim cokolwiek wybiorę bym sie zastanowił nad nową. Przy tej kwocie będzie słabszy osprzęt, może nawet 105 ale pewność, spokój i gwarancja ramy... Zawodowo nie jeżdżę, hobbistycznie, z zawodów tylko tdp amatorow ale w pierwszej 350 sie mieszczę Ze 3 tury w roku po 250 km, w tym Podhale tour a resztę po swoich okolicach czyli okolice Tatr. Czyli rocznie okolo 3K może 4, resztę nie mam czasu, przewodnictwo, służba a zimą biegi narciarskie... Oczywiście z czasem będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 do 15k jesteś w stanie kupić coś nowego na ultegrze i jeszcze na przyzwoite koła zostanie..oczywiście to coś musi być jeszcze dostępne ( z gianta tcr lub defy choćby ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goral86 Napisano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Panowie ktos cos na temat marki Koga? Znalazłem przedstawiciela i sklep na Polske. W porownaniu ze znanymi markami (trek, merida, giant) tu przy tym osprzecie i dodatkowo tarczach rower tanszy ze 3k albo i więcej. https://rowerykoga.pl/produkt/kimera-premium-beat/. W poniedziałek dowiem się jak z dostępem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.