Skocz do zawartości

[koszyk na bidon] Accent Twist

sznib

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Postanowiłem zrobić sobie seta na krótsze wypady, żeby jeździć bez plecaka. Nerkę zakupiłem, zostaje mocowanie pompki i koszyk na bidon. Do mojej ramy tylko podejdzie koszyk z wyjmowaniem bokiem. Upatrzyłem sobie Accenta Twist:

large_458c3478_0.jpg?lm=1641932963

I tak zapytam, żeby się upewnić; on ma wyjmowanie bidona bokiem? We wszystkich opisach, również na stronie producenta ani słowa o tym.

Do tego mocowanie pompki:

large_Uchwyt-pompki-18191002-0.jpg?lm=16

I tu pytanie; czy da się zamontować uchwyt i koszyky w jednym miejscu?

Napisano

Na moje oko ten koszyk na bidon nie jest przystosowany do wkładania bidonu z boku. Zazwyczaj mocowanie pompki mocuje się pod koszykiem bidonu. Od siebie mogę polecić Elite Cannibal. Elite Rocko Carbon najlepiej się nada do rowerów mtb, enduro. Rocko Carbon Bardzo mocno trzyma bidon i trzeba więcej siły żeby wyciągnąć bidon. Jeśli będziesz zainteresowany to mogę sprzedać Elite Cannibal czarny mat, kilka razy użyty.

Napisano

Ja mam koszyki elite i mocowanie pompki póki jeszcze woziłem Lezyne identyczne. Tak, mocowanie daje się pod koszyk i wszystko pasuje idealnie.

A ze zdjęcia moim zdaniem jednoznacznie wynika, że bajdon się wkłada właśnie od boku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...