tomasz777 Napisano 13 Marca 2022 Autor Napisano 13 Marca 2022 Nie ma co kupić.Trzeba poczekać niestety.Ten Cannon to tak troche na siłe by był.
Kaloryfer Napisano 13 Marca 2022 Napisano 13 Marca 2022 10 godzin temu, tomasz777 napisał: .965 XL tez mierzyłem i był za wielki..XTC SLR 29 2 mieli tylo rozmiar M i powiem że w czarnym matowym wygladał poprostu swietnie..Boje sie tego amora. czy sprawdzałeś dostępność u Żuchlińskiego w Gdyni? https://sklep.zuchlinski.com.pl/rower-giant-xtc-slr-29-2,67,53788.html
Alsew Napisano 14 Marca 2022 Napisano 14 Marca 2022 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-bh-ultimate-rc-6-5-pd26460/?v_Id=158071&gclid=Cj0KCQiAybaRBhDtARIsAIEG3kkYQA4ANKlxQIgBSVKMvNRTMhQkq2_4ymSGpnm3XrrSqNMKl7XvNvkaAr29EALw_wcB A mi się ten podoba. Nawet sensownie złożony carbon za 7tys. To nie jest firmą krzak. Koleś na fullu BH zdobył brązowy medal w XC na ostatniej olimpiadzie. Jest M i L na stanie jakby co.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Marca 2022 Mod Team Napisano 14 Marca 2022 Na BH też lekko ostrzyłem zęby ( najchętniej RC 7.7 ), ale najpierw były niedostępne na oficjalnej stronie, a potem stwierdziłem, że jednak RC 6.5 z Judy na QR z MT201 to trochę nie halo - musiałbym na starcie kombinować, a leniwy jestem W praktyce i tak dołożyłem, ale przynajmniej jest podstawowy Fox i MT401, więc nieco lepiej.
Brombosz Napisano 14 Marca 2022 Napisano 14 Marca 2022 Z BH testowałem Atom X w topowej wersji, ale to nic do tematu nie wnosi. Jedyne co, to faktycznie, firmą krzak nazwać BH nie można. Co do szukania nowego roweru, to tak się zastanawiając co by pasowało mi, to chyba bym szukał oszczędności producenta właśnie na amortyzatorze. Nie wiem czy to jeszcze możliwe, i czy w ogóle są do wyboru takie warianty w ofercie, ale jakby się trafił w pełni wyposażony sprzęt, tylko z biednym widelcem, to "kompletnym rowerem" byłby już po pierwszej modyfikacji. Niestety oszczędzanie na hamulcach albo kołach, to zazwyczaj oszczędzanie na czymś jeszcze. Utarło się, że ja jako klient, albo jestem tego nieświadomy, albo z góry mam sobie to wliczyć jako element zakupu... To wtedy chyba najłatwiej z amortyzatorem.
nossy Napisano 15 Marca 2022 Napisano 15 Marca 2022 Pytanie co rozumiesz jako oszczędność. Bo jeśli taką oszczędnością jest dla Ciebie produkt amoropodobny jak xct lub xcm to spoko. Kiedyś dawno, dawno temu kupiłem mtb z koła mavic crossride i widelcem rock shox tora. Na początek poszedł amor na wymianę na dużo lżejszego axona (niecałe 700gram oszczędności), dopiero później wymiana kół na lżejsze dt swissa (na samych kołach ok.500gram różnicy plus opony ok.300gram). I dopiero ta druga modyfikacja sprawiła, że rower totalnie zmienił swój charakter i była to zmiana na duży plus. Więc z perspektywy mając jakiś amor pokroju raidona itp to chyba wolałbym taki rower i kasa w koła.
tomasz777 Napisano 15 Marca 2022 Autor Napisano 15 Marca 2022 https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-gorskie/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-7/2617.html?dwvar_2617_pv_rahmenfarbe=BK%2FGY Co myslicie o tej opcji?Waeto poczekac?
tomasz777 Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Napisano 3 Kwietnia 2022 Rower zakupiony.Ktos pewnie powie że można było lepiej .Byłem w największym sklepie rowerowym w Niderladach i było na co popatrzeć.Chciałem brać scott 695 poniewaz też mieli mój rozmiar ale budget odraniczony.Zostało dokupic jakies dobre pedały bo te zostały dodane na sztukę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.