Hardline3 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć, jak w temacie chciałbym znaleźć jakiś dobry rower miejski dla żony aby posłużył jej "bezobsługowo" dłuższy czas-dojazdy do pracy i czasem jakas przejażdżka. Zależy mi aby miał dynamo (widziałem wiele rowerów z lampką led na baterie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 A Twoje propozycje to...? Co znaczy bezobsługowo? Przy okazji podaj wzrost i wagę kierowniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardline3 Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Bezobsługowo- Nie będę musiał dłuższy czas nic wymieniać. Wzrost ok 165cm Waga ok 50kg A propozycji nie mam tzn nic fajnego nie znalazłem w internetach-Jestem dlugo przed wolnym, także nie mam jak pojeździć po sklepach. Wygląd dla niej też się liczy 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Wszystko zależy od intensywności używania. Mnie się podoba taki A serio - znajdź kilka podobających się rowerów, wrzuć linki i zawsze ktoś coś podpowie i nakieruje, bo póki co to wróżenie z fusów... Miejski? A może trekkingowy? Damka czy nie koniecznie? Przy tym wzroście i wadze nic nie ogranicza wyboru. Może Kands/Lazaro, nawet Indiana. Przy 2500 można popatrzeć na Unibike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardline3 Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Typowy miejski rower. Prosiłbym o podanie fajnych modeli. Nie mam zielonego pojęcia czego szukać, jakie firmy są dobre itd. Dlatego założyłem ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-damski-elops-500-dlugodystansowy/_/R-p-305054?mc=8601841&c=Szary Jest kaseta zamiast wolnobiegu co wcale nie jest takie oczywiste w tym budżecie, ma całkiem sensowną wagę jak na rower miejski, 1rz. napęd więc łatwiejsza obsługa i mniej klamotów do czyszczenia/serwisu. Jedna uwaga - to siodełko nie wygląda dobrze to była by jedyna rzecz która bym od razu zmienił, budżetowo np. żelowy Wittkop Medicus. https://allegro.pl/oferta/siodelko-wittkop-medicus-twin-2-0-zelowe-trekking-8399229133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.