bartek94912 Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Witam. Niestety okazało się, że durolux który kupiłem ma wytarty shaft. Teraz pytanie gdzie mógłbym taki kupic i za ile. Słyszałem o przeszczepach z foxa 36, anodowanych shaftach do duroluxa, ale średnio jestem obeznany w temacie. Czy mógłby mi ktoś więcej powiedzieć o tym, bądź ma na sprzedaż taki shaft? Ewentualnie co na to @ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) Do duroluxa są dostępne anodowane shafty (tanie nie są). Żeby się nie wycierał trzeba zmienić złączki sprężyn z plastikowych na teflonowe (to już chyba produkt customowy). Edytowane 2 Marca 2022 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Mam w standardowej sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek94912 Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 W jakiej cenie od sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi