Mod Team sznib Napisano 2 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Endura jest znana wśród miłośników MTB od dawna, robi świetne ciuchy. Od teraz również buty. https://mtb-xc.pl/2022/03/02/marka-endura-rozszerza-swoje-porfolio-o-obuwie-do-uprawiania-kolarstwa-gorskiego-oraz-bmx/?fbclid=IwAR3lyy0wvt0obEllcqWBUuwv36dJgvfJR-RSzu5bHN7BR2g0Lx0jgiZr1m4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Maja 2022 Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 To co mnie interesuje szczególnie w przypadku butów do platform to jakość gryzienia. Używałem kilku różnych produktów, w tym shimano, mavic, northwave oraz trampki z hodowli adidasa, adidasy i five 10, i najlepiej i tak gryzą adidasowce pod tą czy inną nazwą. Rzuciłem okiem na jakiś riwju z netu co do endury i "trzymanie mogłoby być lepsze " dziwne, że w produkcję podeszw butów innych producentów są wmieszani producenci podeszw butów trekkingowych czy opon samochodowych ale i tak 5/ 10 wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi