OskaRR Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Witam. Mam 180cm wzrostu. Czy Kross Vento 6.0 w rozmiarze M podejdzie czy będzie zbyt mały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Może być trochę za mały. Ja miałem go brać dla siebie przy 174/81. Jaki masz przekrok? No i od zawsze się mówi, że łatwiej wydłużyć rower niż skrócić. Tutaj problemem może być główka ramy, chociaż jakoś bardzo niska nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Kwestia przekroku, jeśli nie jest jakiś szczególnie mały to się dopasujesz bez problemu. Oczywiście jeśli zależy ci na agresywnej pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Podejdzie. Ja mam 179 cm wzrostu i jeżdżę właśnie na M. Na L byłem już trochę wyciągnięty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoon87 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Mam Vento 6.0 M przy 177cm i jest perfect. Jak Janek mówi powyżej 180cm można brać L. Możliwe, że przy 180cm dłuższy mostek zrobi robotę a może nie trzeba będzie. Właśnie pytanie czego potrzebujesz bardzo sportowo czy bardziej relaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.