Gość Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Serio sądzisz że ktoś pobierze plik, od użytkownika z jednym postem? Do użytkowników: Nie pobierajcie, nie otwierajcie!
TheJW Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Ciekawe, jak szybko modzi działają i reagują na zgłoszenia. ;>
Gość Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Po to masz możliwość pisania, żebyś tekst zamieścił tutaj. Zgłosiłem Twój post do moderacji. Nawet jeżeli chodzi o nazwę tematu, to nie wiadomo o co chodzi.
chudzinki Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Panowie, spokojnie 😀. To tylko jakaś przydługa historia o zakupie czy coś w tym stylu. Ja nie taki strachliwy, komp firmowy, żadnych banków nie otwieram, a więc zaryzykowałem z ciekawości. @Bodzer, a weź no to wklej tutaj, bo Ci nikt tego nie skomentuje.
Gość Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Wiesz. Ktoś wstawia .pdf, w miejsce gdzie można normalnie pisać. Od razu pojawia się pytanie, po co? Trzeba napisać i tak, potem zrobić konwersje do .pdf, wrzucić plik. Kiedyś się w końcu na coś trafi, przy pobieraniu takich plików. Co do firmowego komputera. Nie wiem gdzie pracujesz, jakie są zasady, ale w dużej firmie mógłbyś mieć problemy gdybyś coś złapał w taki sposób.
Mod Team sznib Napisano 25 Lutego 2022 Mod Team Napisano 25 Lutego 2022 Z PDFa można przecież normalnie skopiować tekst i wkleić w posta. także ten temat w kosz leci, a jak autor chce to niech stworzy posta normalnego.
Mod Team sznib Napisano 25 Lutego 2022 Mod Team Napisano 25 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.