volbore Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Witam Zbliżam się do zakupu regulowanej sztyca i waham się między kilkoma opcjami pod grubość rury 27,2 1) Kind Shock Lev Integra o skoku 100mm (120mm skoku nie zmieszcze w ramie od KS'a) 2) Crankbrothers Highline 3 o skoku 125mm 3) PNW Rainer Gen 3 o skoku 125mm Tak naprawdę są to takie jedyne opcje w rozsądnej cenie ktore zmieszczą sie w mojej ramie i beda po prostu pasowac. Pytanie do was czy korzystaliscie z któryś z tych sztyc? Którą polecacie albo którą wy byście wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Jest jeszcze Brand-X Ascent, nie ciurałem osobiście ale słyszałem masę pozytywnych opinii na ich temat. Do CB się zraziłem jakiś czas temu, miałem trzy mykmyki i każdy się gibał jak wiadomo jaki rezus. KS miałem i była o wiele lepsza niż CB, serwis w 7Anna sprawił że działała jak nowa. PNW nie kojarzę w ogóle, za to PDW jak najbardziej Podpinam się pod temat gdyż też mam w planach umykmykowienie jednego stalowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.