pdz Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 A to będzie ok ? Wymiary niby pasują. https://www.centrumrowerowe.pl/stery-zintegrowane-1-1-8-1-1-2-tapered-dartmoor-blink-tapered-pd1826/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Masz w ręce stare łożyska, pomierzyłeś. Ty powinieneś wiedzieć najlepiej Powinny pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Łożyska w domu, ja w pracy, pomierzone ale pytam, bo jak wszedłem na stronę Accent i chciałem sprawdzić ich stery to tam jest podanych tyle wymiarów, co przy wymiarowaniu ramy 😉 Te podane w linku z CR pokrywają się z tym co mam pomierzone. Wezmę ... najwyżej zwrócę 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Jednak nie pasowało mi coś w tych Dartmor, wziąłem Accent Exe i chyba dobrze zrobiłem, przyjechały Accenty, po zmierzeniu suwmiarką łożyska takie same, jutro montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Accent Exe pasuje ... mam już wypróbowane, nie muszę czekać pół roku na oryginał i kosztuje ok. 100 a nie 270 a oryginalne nie jest chyba w technologii kosmicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.