szymoon87 Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Czy taki stojak nadaje się do ramy carbon, dwa punkty podparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Oprócz tego, że porysujesz rower to nie ma przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Bez przesady, od lat uzywam takiego do 2 carbonowych rowerów i o ile się uważa to nic się nie porysuje. Tym bardziej, że haki zwykle są gumowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 12 minut temu, Mihau_ napisał: Oprócz tego, że porysujesz rower to nie ma przeciwwskazań Mam takie trzy. Jak się uważa i wybierze odpowiedni model, to nic się nie rysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 O ile się wybierze odpowiedni model, ten ze zdjęcia ma zwykłe druty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoon87 Napisano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Ma gumowe czego nie widać. Dzięki za tyle konkretnych i jednoznacznych odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Ma gume. Mam takie dwa. Mimo że cena jest podejrzanie niska, to naprawdę są wykonane dobrze. W przeciwieństwie do tych od lokalnego producenta. Nie dość że sam musiałem dodatkowo zabezpieczyć, to jeszcze masakrowały ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.