RosierGhoost Napisano 18 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 BIDON IGRZYSK OLIMPIJSKICH I PARAOLIMPIJSKICH Witam wszystkich. Jest sprawa. Moja ciocia doznała ciężkiego udaru mózgu i walczy o powrót do zdrowia. Chciałabym Jej pomóc, dlatego wystawiam na licytację 2 bidony z Letnich Igrzysk Olimpijskich i Paraolimpijskich w Tokio , w których brałam udział. Wiem , że są na tej grupie ludzie , którzy kochają kolarstwo tak samo jak ja , dlatego wylicytowanie takiego gadżetu będzie unikatową kolarską pamiątką. Poniżej podsyłam link gdzie można licytować bidony( jest to grupa na Facebooku Ratujemy Mamę Dankę - licytacje ). https://www.facebook.com/groups/ratujemy.mame.danke.licytacje/?ref=share Po kliknięciu w link przeniesie Państwa na grupę Ratujemy Mamę Dankę - licytacje. Na grupie wystarczy wpisać Justyna Kiryła i wyskoczy moja aukcja z bidonami. Cena wyjściowa za 2 bidony to 100 zł. Bardzo liczę na Waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi