quantum Napisano 18 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) Witam, Od dwóch lat jestem posiadaczem roweru Trek Marlin 6 2021 z 29 calowymi kołami. Przejechałem na rowerze około tysiąca kilometrów i amortyzator który jest w nim zamontowany (SR Suntour XCT 30) nie spełnia moich oczekiwań, w dodatku blokada przestała działać a pokrętło regulacji praktycznie w ogóle nic nie zmienia w jego działaniu. Hamulec tylni (Tektro HD-M275) średnio działał już od początku, manetka była miękka, słabo hamował i tłoczki nie odbijały do końca co skutkowało ocieraniem o tarcze i piskiem. Po naprawie gwarancyjnej miesiąc było okej, potem wszystko wróciło. W innym serwisie powiedzieli mi że to słabej jakości hamulce i one tak mają. Prosiłbym o podanie jakiś propozycji nowego amortyzatora i hamulca. Amortyzator najlepiej jakby był powietrzny i posiadał blokadę z przycisku na kierownicy. Chciałbym przeznaczyć na obie te części +/- 1500 zł. Edytowane 18 Lutego 2022 przez quantum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 recon first raidon powietrzna uginacze które jakoś działają, amatorsko wystarczy. kolega Activia z sr suntorem ci doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi