Gość Andrzej Napisano 18 Lutego 2022 Napisano 18 Lutego 2022 Dzień dobry, mam pytanie, czy istnieją jakieś przyzwoite lekkie opony szutrowe w rozmiarze 27,5 33c? Szukałem trochę sam ale to z pewnością nie jest popularny rozmiar i nic mi z poszukiwań pobieżnych nie przyszło. Szukam bo chciałbym na bazie malutkiej ramy 26 cali złożyć dla b. niskiej osoby (141) coś w rodzaju roweru przełajowego. pozdrawiam Andrzej.
kipcior Napisano 18 Lutego 2022 Napisano 18 Lutego 2022 Są 30c https://www.centrumrowerowe.pl/opona-schwalbe-g-one-speed-performance-pd20382/ Nie znam ich, ale powinny być przyzwoite.
Pytanie
Gość Andrzej
Dzień dobry, mam pytanie, czy istnieją jakieś przyzwoite lekkie opony szutrowe w rozmiarze 27,5 33c?
Szukałem trochę sam ale to z pewnością nie jest popularny rozmiar i nic mi z poszukiwań pobieżnych nie przyszło.
Szukam bo chciałbym na bazie malutkiej ramy 26 cali złożyć dla b. niskiej osoby (141) coś w rodzaju roweru przełajowego.
pozdrawiam Andrzej.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.