Skocz do zawartości

[Wkładka] antyprzebiciowa, antydobiciowa

wojtt80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczynam się rozglądać za czymś takim. Ostatnio dobilem na korzeniach dosyć zdrowo, felga i opona raczej z tych pancernych i na szczęście nic sie nie stało. Na ulubionych trasach jest jednak dużo kamieni, głazów i obawiam się że tak ulgowo nie będzie. 

Macie swoje typy wkładek, coś sprawdzonego, niekoniecznie na wlasnej feldze?

Napisano

Huck Norris , jeśli latasz szybko w przygodnym i nie problem mocno przywalić . Inne „gompki” piją mleko jak fix i zwiększają objętość , do tego papranie przy zdejmowaniu koła itp straszny syf! Jeśli trzeba to wolę na przód, jakoś częściej uszkadzam chyba ,że na oba  . 

Napisano

Przypomniało mi się coś , używają taniej pianki dylatacyjnej  czy jak to się nazywa ale z trwałością może być cienko . Hucka N  lepiej kupić  wersję DH , jest twardsza i nieco cięższa , lepiej chroni obręcz . Może ktoś więcej napisze , jaki omnibus ;) 

Napisano

@Kemusi u mnie pójdzie na tył. Pozbylem się tylniego uginacza i to troche czuć. 

Zacząłem wertowac net, masz rację Huck N. wydaje sie dobrą propozycją. Wersji DH nie moge nigdzie znaleźć poniżej 200zl szt. i pewnie nie znajdę...

Sznury dylatacyjne podobno szybciej się zużywają, nie chce mi się zaglądać do środka w trakcie sezonu.

A o FCK Flats ktoś coś słyszał? Jak wypadają na tle Hucka? 

Napisano

Tak ,jest drogo i nie ma nadzieji! ;) 

Sam jestem ciekaw jak FCK, bo nie miałem okazji . Zapytam znajomych w Zako , może który ..dam znać na priv 

Ps. Tylko cena za fck , jak Huck N enduro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...