wojtt80 Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Zaczynam się rozglądać za czymś takim. Ostatnio dobilem na korzeniach dosyć zdrowo, felga i opona raczej z tych pancernych i na szczęście nic sie nie stało. Na ulubionych trasach jest jednak dużo kamieni, głazów i obawiam się że tak ulgowo nie będzie. Macie swoje typy wkładek, coś sprawdzonego, niekoniecznie na wlasnej feldze?
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Huck Norris , jeśli latasz szybko w przygodnym i nie problem mocno przywalić . Inne „gompki” piją mleko jak fix i zwiększają objętość , do tego papranie przy zdejmowaniu koła itp straszny syf! Jeśli trzeba to wolę na przód, jakoś częściej uszkadzam chyba ,że na oba .
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Przypomniało mi się coś , używają taniej pianki dylatacyjnej czy jak to się nazywa ale z trwałością może być cienko . Hucka N lepiej kupić wersję DH , jest twardsza i nieco cięższa , lepiej chroni obręcz . Może ktoś więcej napisze , jaki omnibus
wojtt80 Napisano 17 Lutego 2022 Autor Napisano 17 Lutego 2022 @Kemusi u mnie pójdzie na tył. Pozbylem się tylniego uginacza i to troche czuć. Zacząłem wertowac net, masz rację Huck N. wydaje sie dobrą propozycją. Wersji DH nie moge nigdzie znaleźć poniżej 200zl szt. i pewnie nie znajdę... Sznury dylatacyjne podobno szybciej się zużywają, nie chce mi się zaglądać do środka w trakcie sezonu. A o FCK Flats ktoś coś słyszał? Jak wypadają na tle Hucka?
Gość Napisano 17 Lutego 2022 Napisano 17 Lutego 2022 Tak ,jest drogo i nie ma nadzieji! Sam jestem ciekaw jak FCK, bo nie miałem okazji . Zapytam znajomych w Zako , może który ..dam znać na priv Ps. Tylko cena za fck , jak Huck N enduro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.