ko17 Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Witam panowie . Słuchajcie od dwóch dni szukam tej nakrętki/pierścienia co kontruje zębatki wolnobiegu DNP , wiecie może gdzie ją dostane lub jak się nazywa taka ''nietypowa'' nakrętka ??? foto przedstawia nakrętkę o którą mi chodzi ,może ktoś z was wie gdzie taką ustrzelić... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Idź do rowerowego i poproś , żeby ci ze złomu wygrzebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ko17 Napisano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 byłem wczoraj w sklepie rowerowym po szprychy i przy okazji spytałem się o tą nakrętkę kontrującą i lipa.....potrzebuję się dowiedzieć jak ona się nazywa,może coś na necie bym znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.